Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Medicii se zbat să salveze o fată de 17 ani, în comă după accidentul violent dintr-o intersecție din Iași. Alți 4 tineri sunt răniți

Cinci tineri au ajuns la spital, iar o fată este în comă, după un accident violent din Iaşi.

de Redactia Observator

la 29.10.2017 , 22:26

Cinci tineri au ajuns la spital, iar o fată este în comă, după un accident violent din Iaşi. Doi bolizi s-au izbit într-o intersecţie aglomerată: unul nu a acordat prioritate, celălalt gonea cu viteză excesivă. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Ora 21 şi 30 de minute. Una dintre cele mai circulate intersecţii din Iaşi. La semafor, un şofer aşteaptă pentru a face stânga. Porneşte când se face verde, dar nu mai acordă prioritate unei maşini care vine cu viteză din sens opus. Impactul e inevitabil. 

Maşina lovită zboară, efectiv, de pe asfalt şi, ajunge într-un stâlp, apoi, pe mijlocul şoselei. La peste 15 metri de locul impactului.

Vezi și

În prima maşină, erau două persoane. În cealaltă - trei. În afară de şoferul care nu a acordat prioritate, toţi ceilalţi tineri sunt internaţi în spital cu răni grave. 

O fată este în comă - se pare că nu purta centura de siguranţă, în momentul impactului violent. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Expertiza va stabili dacă este exclusiv vina celui care nu a acordat prioritate sau dacă şi şoferul care circula cu viteză excesivă este vinovat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Medicii se zbat să salveze o fată de 17 ani, în comă după accidentul violent dintr-o intersecție din Iași. Alți 4 tineri sunt răniți