Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Doi tineri romani, vacanta de vis pe coasta Thailandei

Plictisiti de aventurile conventionale, doi tineri romani si-au propus sa-si construiasca singuri aventura. Au lasat tot ce aveau in tara si s-au mutat pe un yacht, pe coasta Thailandei

Vezi și

Invarte globul pamantesc si opreste-l cu degetul. Lasa tot si du-te! Sigur. Sunt atatea lanturi care te tin legat aici. Si nu toti oamenii sunt pregatiti sufleteste pentru o evadare totala. Dar exista exemple. Daca nu stiti, vi-i prezentam pe Alex si pe Razvan. Doi tineri care s-au hotarat sa-si traiasca toata viata precum un episod din "Toate panzele sus!".

Privelistea foarte frumoasa, o insula curata. Inca din copilarie au avut un vis. Sa fie liberi si sa muste cat mai mult din portia de viata pe care le-a servit-o destinul. Aveau nevoie de un prieten de nadejde care sa-i duca oriunde le pofteste inima. Asa ca i-au dat viata lui Mojo.

“Fiecare piesa a venit dintr-o anumita zona. Generatorul a venit din America, catargul din Australia, bateriile din China, watermakerul care face apa potabila, din Franta”, a spus Razvan. “Barca este construita ca sa faca inconjurul lumii si din cauza asta trebuie sa ne producem singuri tot ce inseamna curent, apa. Asta a fost si ideea initiala, ca sa putem locui rupti de lume, pe insule pustii atat cat ne dorim”, a adaugat Alex.

Un an mai tarziu, Razvan si Alex pluteau intr-o deriva dulce pe coastele Thailandei. “Razvan, care este un patriot, a tinut.steagul patriei noastre”, a dezvaluit Alex. Si-au dat seama ca viata lor poate fi o vacanta fara de sfarsit. Una in care pamantul le ofera ce are el mai frumos. Cand se plictiseau de valuri, ancorau yachtul si se aventurau pe uscat. In jungla.

Aventuri pe uscat, aventuri pe apa, aventuri sub apa. Din cand in cand, o furtuna in larg ii mai trezea din visul frumos. Au supravietuit sa ne spuna povestile lor si vor mai mult de atat. Daca tot au gasit paradisul, vor sa-l impartaseasca si cu alti dornici de aventura. Asa s-au gandit sa-si transforme aventura intr-o mica afacere, iar yacht-ul intr-un hotel de cinci stele plutitor.

Alex si Razvan nu vor sa prinda prima zapada pe plaiurile noastre. Cel mai probabil se vor bronza pe punte, plutind in aceeasi deriva dulce undeva prin apele paradisului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Doi tineri romani, vacanta de vis pe coasta Thailandei