Antena Meniu Search
x

Dragoş, un băiețel de 10 ani lovit de o boală incurabilă, și-a văzut visul cu ochii: 50 de maşini Ford Mustang au ajuns la poarta lui

Povestea de viaţă tulburătoare a unui copil de doar 10 ani, prezent pe scena Next Star a impresionat o ţară întreagă. Lovit de o boală incurabilă care i-a răpit copilăria, Dragoş a uluit prin dragostea lui faţă de teatrul de păpuşi, dar şi prin pasiunea faţă de maşinile puternice.

Vezi și

Povestea de viaţă tulburătoare a unui copil de doar 10 ani, prezent pe scena Next Star a impresionat o ţară întreagă. Lovit de o boală incurabilă care i-a răpit copilăria, Dragoş a uluit prin dragostea lui faţă de teatrul de păpuşi, dar şi prin pasiunea faţă de maşinile puternice. Imaginea micuţului strângând în braţe o maşină de jucărie a făcut ca 50 de bolizi de lux să plece pe drum spre satul în care locuieşte Dragoş. O surpriză care nu mai are nevoie de niciun comentariu.

Povestea lui Dragoş a devenit cunoscută pe scena de la Next Star. Băieţelului de 10 ani, bolnav de cancer, i se împlinea cea mai mare dorinţă, să îmbrăţişeze jucăria preferată. Este vorba de o maşină cu telecomandă. A luat-o cu el, în Dolj. În secret, zeci de oameni lucrau la cea mai mare surpriză.

Pe drumuri de ţară au pornit zeci de autoturisme, marca preferată a copilului. Au făcut o adevărată paradă pe uliţele satului, iar bucuria copilului a fost copleşitoare.

A atins maşinile, să se convingă că nu visează. Iar Dragoş e mai bogat. Colecţionarii Mustang sunt noii lui prieteni.

Pe acelaşi subiect

Răzvan Şuta, reprezentant ONG: Ne-a impresionat foarte mult nu doar situaţia grea prin care trece, dar şi puterea pe care o emană chiar şi de la televizor acest copil.

Alături de Dragoş a fost şi Dan Negru, realizatorul emisiunii Next Star.

Dan Negru, realizator Next Star: Copil lovit de trei faze agresive de cancer, asta înseamnă durere, asta înseamnă necaz. Am încercat să îi aducem o undă, o rază de bucurie. Cred că am reuşit.

Viaţa lui Dragoş s-a schimbat pe când avea doar patru ani. Vestea unei tumori a lovit crunt familia Condescu.

Aniona, mama: A fost operat, are 23 de cure de citostatice si 30 de raze facute in Ungaria. Dragoş este un luptător. Este un copil puternic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Dragoş, un băiețel de 10 ani lovit de o boală incurabilă, și-a văzut visul cu ochii: 50 de maşini Ford Mustang au ajuns la poarta lui