Antena Meniu Search
x

Dragoş, un băiat de 10 ani care trăieşte într-un scaun cu rotile, s-a trezit la poartă cu 50 de maşini Ford Mustang

Dragoş are 10 ani şi trăieşte înt-run scaun cu rotile. Băiatul din Secu, Dolj, iubeşte maşinile Mustang şi a avut o surpriză de proporţii când s-a trezit la poartă cu 50 de astfel de maşini. Povestea micuţului i-a impresionat pe membri clubului Ford Mustang România.

Dragoş are 10 ani şi trăieşte înt-run scaun cu rotile. Băiatul din Secu, Dolj, iubeşte maşinile Mustang şi a avut o surpriză de proporţii când s-a trezit la poartă cu 50 de astfel de maşini. Povestea micuţului i-a impresionat pe membri clubului Ford Mustang România.

S-a născut un băiat normal. Problemele au început să apară acum 6 ani, când în urma unor controale medicii i-au descoperit o boală gravă. De atunci, viața lui s-a schimbat complet şi trăieşte într-un scun cu rotile.

Toată lumea a aflat de pasiunea lui pentru mașini, în special pentru Mustanguri. Au aflat chiar și membri Ford Mustang România, care au decis să îi facă o surpriză lui Dragoş.  50 de Mustanguri au plecat pe drumuri de țară, prin gropi și praf, să-l caute pe băiatul din Dolj.

"Când m-au sunat cei de la Ford Mustang eram cu Dragoș la București, la recuperare. Le-am spus că îi sun când ajung acasă, dar nu m-am gândit niciodată că o să se întâmple asta, să vină pentru el. Au venit și l-am scos pe Dragoș la poartă. Atunci a fost momentul bucuriei. Nu-i venea să creadă că jucăriile lui apăruseră la poartă în mărime naturală, că se poate urca în ele, că le poate atinge. Oamenii care au venit cu mașinile l-au luat și l-au plimbat cu ce mașină a vrut el. I-au adus și cadouri. Într-adevăr un gest minunat.", a declarat Aniona Condescu, mama lui Dragos, citată de ziaruldecraiova.ro.

"L-am văzut pe Dragoș la o emisiune la televizor. Primise de la moderator un Mustang, mașinuța teleghidată. Am fost impresionat de modul cum a luat jucăria și a strans-o la piept. Este pasionat de mașini și din câte am înteles Mustang este mașina lui preferată. Ne-am pus de acord și 50 de Mustanguri au plecat spre Secu. Este de nedescris reacția lui Dragoș, a fost bucuria unui copil care și-a văzut un vis împlinit. O să mai călcăm pragul casei lui cu siguranță.", a declarat Răzvan Șuta, Președinte Ford Mustang România.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mama lui Dragoş a povestit greutăţile prin care trece, pentru a putea avea grijă de băiatul ei. Primăria comunei Secu nu îi mai oferă ajutorul financiar de 1165 de lei pe lună, de opt luni.  Dragoș mai are cinci frați. Casa în care stau nu arată deloc bine. Mama vinde animale și alimente pe care le produce în curte, pentru a face rost de bani pentru analizele, hrana și medicamentele lui Dragoș.

"Are două operații și 23 de cure cu citostatice până în acest moment. Institutul Oncologic de la București ne-a fost ca o a doua casă. 4 luni stăteam la spital, veneam o săptămână acasă. Are regim special, nu poate mânca orice. Ne descurcăm destul de greu și mereu am făcut tot ce am putut ca lui Dragoș să nu-i lipsească nimic.", spune femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Dragoş, un băiat de 10 ani care trăieşte într-un scaun cu rotile, s-a trezit la poartă cu 50 de maşini Ford Mustang