Antena Meniu Search
x

Fetiţa de doi ani, dispărută într-o comună din Dolj, a fost găsită în viaţă de salvatori

Fetiţa de doi ani, dispărută noaptea trecută din curtea unei case din comuna Sopot din judeţul Dolj, a fost găsită în viaţă de salvatori.

Fetiţa de doi ani, dispărută noaptea trecută din curtea unei case din comuna Sopot din judeţul Dolj, a fost găsită în viaţă de salvatori.

Copila se afla la o distanţă de aproximativ doi kilometri de casă, pe câmp, şi a fost găsită de poliţiştii, pompierii şi jandarmii solicitaţi să intervină în căutarea ei.

Fetiţa de doi ani a dispărut, seara trecută, în jurul orei 20.00, în timp ce se juca în curtea casei.

Lăsată nesupravegheată timp de câteva minute, copila a ieşit din curte şi nu a mai fost găsită.

Pe acelaşi subiect

Părinţii şi-au dat seama că fetiţa lipseşte şi au început să o caute în curte şi în jurul casei, însă fără succes. Au apelat la ajutorul vecinilor, iar într-un final au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Fetita disparuta in comuna Sopot din Dolj a fost gasita in viata

Zeci de localnici, voluntari, poliţişti, jandarmi şi pompieri au scotocit fiecare loc din comună, dar şi câmpurile din zona localităţii.

În această dimineaţă, la mai bine de 12 ore de la dispariţie, fetiţa a fost găsită într-un şanţ acoperit cu vegetaţie, situat la aproximativ doi kilometri de casă.

Un voluntar a fost cel care a găsit-o pe copilă şi a dat alarma. Fetiţa a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital pentru a fi investigată medical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Fetiţa de doi ani, dispărută într-o comună din Dolj, a fost găsită în viaţă de salvatori