Antena Meniu Search
x

Maşina de lux a unui deputat PSD a fost furată chiar de lângă Palatul Parlamentului şi sediul SRI. În ea erau mai multe documente importante

Deputatul mitralieră a rămas fără bolidul de lux. Autoturismul lui Cătălin Rădulescu a dispărut cu tot cu zeci de documente.

Vezi și

Deputatul mitralieră a rămas fără bolidul de lux. Autoturismul lui Cătălin Rădulescu a dispărut cu tot cu zeci de documente, printre care şi proiecte de legi, chiar din apropierea Casei Poporului şi a sediului SRI. Hoţii nu l-au ales întâmplător, susţine deputatul, care tocmai se pregătea să depună în Parlament propunerile de modificare a legilor justiţiei. 

"Când am ieşit din scara blocului, am văzut că nu mai e maşina. Asta a fost chestia care m-a dat peste cap." O maşină de lux, pe care deputatul PSD a lăsat-o cu o seară înainte, în parcarea din faţa blocului în care stă. 

Cătălin Radulescu- deputat PSD: "În 25 de ani nu s-a furat o bicicletă în zona asta, nu o maşină. Le-a plăcut mai mult jeep-ul meu, că era cu multe documente în el. Mapa asta mică pe care o vedeţi, cu documentele cu semnăturile colegilor mei, am luat-o, am avut această inspiraţie."

Mapa în care se aflau cele 10 propuneri de modificare a legilor justiţiei. Propuneri care ar fi dus la acest furt, spune deputatul, care se gândeşte acum chiar şi la implicarea serviciilor secrete: "Probabil chestia asta a deranjat undeva foarte tare, că se depun aceste amendamente."

Pe acelaşi subiect

Ideile şi iniţiativele politice i-au mai adus probleme şi în trecut lui Cătălin Rădulescu. În urmă cu un an, şi-a găsit maşina în parcare ciuruită de 10 gloanţe, iar în luna martie a acestui an i-au fost ridicate armele şi a fost amendat după ce a afirmat, public că a păstrat acasă o mitralieră AKM de la Revoluţie şi că este pregătit să o folosească din nou. 

Mai mult, a cerut ca tunurile cu apă să fie folosite împotriva manifestanţilor din Piaţa Victoriei. După aceste afirmaţii a primit chiar şi ameninţări cu moartea la adresa familiei sale.

Acum, poliţiştii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi încearcă să găsească autoturismul de lux.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Maşina de lux a unui deputat PSD a fost furată chiar de lângă Palatul Parlamentului şi sediul SRI. În ea erau mai multe documente importante