Antena Meniu Search
x

Regele Mihai a fost împărtăşit, încă o dată: "Are momente în care este mai puţin conştient."

Noi veşti îngrijorătoare despre starea Regelui Mihai vin chiar de la şeful casei Regale. "Medicii fac eforturi să-l menţină fără dureri", spune Andrew Popper.

Vezi și

Noi veşti îngrijorătoare despre starea Regelui Mihai vin chiar de la şeful casei Regale. "Medicii fac eforturi să-l menţină fără dureri", spune Andrew Popper, într-o primă declaraţie după anunţul că starea Majestăţii Sale s-a agravat. Mihai Întâi este stabil, dar are momente când îşi pierde conştienţa. Astăzi, un înalt prelat a ajuns la reşedinţa regală din Elveţia pentru a-l împărtăşi. 

La câteva zile de la vestea că starea regelui Mihai s-a mai ameliorat, România are noi motive de îngrijorare pentru Majestatea Sa. Şeful Casei Regale a descris momentele de suferinţă prin care trece suveranul. Andrew Popper, șeful administraţiei Casei Regale: "Starea Majestăţii sale este, după cum am comunicat, foarte precară. Medicii, în acest moment, îşi concentrează eforturile pentru a o menţine pe Majestatea Sa fără dureri şi într-o stare confortabilă. Are şi momente în care este conştient, are momente în care este mai puţin conştient."

Regele a fost, din nou, împărtăşit. Înalt Preasfintitul Părinte Iosif l-a vizitat astăzi la reşedinţa din Aubonne. A fost o întâlnire programată de câteva zile

Alături de Majestatea Sa sunt mereu apropiaţii şi câteva măicuţe. Medicul fizioterapeut vine o dată la două zile pentru a-l ajuta cu recuperarea. 

Sunt aproape doi ani de când Regele Mihai a fost diagnosticat cu leucemie şi cancer. Şi tot de atunci, Casa Regală nu a mai făcut publice fotografii cu Majestatea Sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Regele Mihai a fost împărtăşit, încă o dată: "Are momente în care este mai puţin conştient."