Antena Meniu Search
x

Un primar manelist din Gorj s-a dat singur în judecată pentru a câștiga o majorare salarială pe care și-a dat-o singur (Video)

Îi plac manelele, este fan Nicolae Ceauşescu şi are probleme cu Justiţia. Este vorba despre un primarul din Stejari, Gorj.

Vezi și

Îi plac manelele, este fan Nicolae Ceauşescu şi are probleme cu Justiţia. Este vorba despre un primarul din Stejari, Gorj.

În plus, edilul a devenit primul român care s-a dat singur în judecată pentru a recâştiga o majorare salarială.

La 31 de ani, Robert Păiuşi, primarul din Stejari, a cucerit deja o comuna cu vreo patru mii de locuitori. Totuşi, el se consideră un... conducător. 

"Un mini-voievod. În primul rând om şi în al doilea rând am terminat, spun terminat, dar n-am luat licenţa că nici n-am apucat s-o dau, am terminat Facultatea de Drept", a declarat Robert Ionuț Păiuș, primarul comunei Stejari.

Pe acelaşi subiect

Pe oamenii îi interesează că le-a adus apă în comună, plus multe alte lucruri.

"E un domn frumos foarte respectuos! Cu toată lumea vorbeşte frumos, pe toată lumea ajută! Domnul primar e foarte bun! Se zbate săracul", spun oamenii locului.

Exemple îi sunt... Nicolae Ceauşescu şi istoria lui.

"La un moment dat, istoria mă va răzbuna. Şi eu cred că uşor, uşor, istoria îl va răzbuna. Din cărţi, şi de la primul care mi-a insuflat dragostea, asta şi realitatea, Ninel Staicu", a continuat primarul.

De la Nicolae Ceauşescu ar împrumuta dragostea de ţară, spune primarul din Stejari, care declară şi că şi-ar dori să fiu ca fostul conducător.

Însă deocamdată, primarul din Stejari încearcă să intre... altfel în istorie. 

"La sfârşitul lunii octombrie 2016, a dat o dispoziţie prin care îşi acorda un spor de dificultate de 50% din indemnizaţie. Juriştii noştri au considerat că este ilegal", a explicat Corina Belteu, purtător de cuvânt Prefectura Gorj.

Şi i-au transmis primarului să revoce acea dispoziţie. Ceea ce a şi făcut, însă după ce a încasat ilegal 180.000 de lei. Ba chiar...

"A şi contestat în instanţă aceeaşi dispoziţie pe care a dat-o dumnealui...", a susținut purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj.

A pierdut în prima instanţă. Dar a făcut apel. Între timp, se ocupă de restaurantul pe care îl are în comună şi îl şi promovează pe ritmuri de... manea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un primar manelist din Gorj s-a dat singur în judecată pentru a câștiga o majorare salarială pe care și-a dat-o singur (Video)