Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Executia de la Pitesti: 30.000 de euro si o bataie, motivele crimei

Executia in stil mafiot de la Pitesti scoate la iveala lucruri incredibile. 30.000 de euro si o bataie ar fi facut diferenta intre viata si moarte, pentru barbatul executat in plina strada.

de Redactia Observator

la 06.06.2013 , 13:44

Pentru banii pe care ii avea de recuperat, prietenul lui s-a transformat in calau. Si-a facut complice un politist, care ar fi avut rolul de a face rost de arma si de a ascunde probele. Agentul a privit executia. O manusa pierduta si un cleste i-au dat pe amandoi de gol.

S-a ajuns aici din cauza banilor, dupa o prietenie legata in copilarie. Calaul, victima si politistul au crescut practic impreuna. Primii doi au si muncit in Spania. Acolo ar fi aparut datoria de 30.000 de euro. In locul banilor, victima i-ar fi dat colegului de suferinta doar o bataie zdravana.

Timp de un an de zile, barbatul ar fi jurat ca se razbuna si ar fi planuit totul, ajutat de politistul bucurestean. Au cumparat un pistol pe care agentul a incercat sa-l faca disparut.

Vezi și

Ziua executiei a fost aleasa dupa un alt incident violent. Cel care avea sa devina calau ar fi fost din nou batut de prietenul lui datornic. Ajuns pe un pat de spital, a jurat ca la iesire va fi varsare de sange.

Procurorii spun ca in noaptea crimei, cei doi si-au acoperit fetele cu cagule, au oprit iluminatul public pe strada si au tras. A fost o executie in stil mafiot, cu sapte focuri de arma. Barbatul si-ar fi recunoscut calaul si i-ar fi strigat numele.

Ion Paun, samsarul din Pitesti, ar fi asasinul. Agentul si suspectul ar fi plecat tot impreuna si ar fi mers la o trecere de cale ferata unde au ars cagula si o manusa. Au facut, insa, alte greseli: a doua manusa au pierdut-o pe drum, iar clestele cu care au taiat firele electrice, l-au aruncat sub masina politistului. Chiar si asa, cei doi n-au recunoscut crima.

Barbatul suspectat ca ar fi tras este acum acuzat de omor calificat, iar polititul de complicitate la omor calificat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri sociale » Executia de la Pitesti: 30.000 de euro si o bataie, motivele crimei