Antena Meniu Search
x

Explozie în bloc, oameni evacuați. Un apartament a fost distrus și alte cinci au fost avariate

O explozie puternică a zguduit, astăzi, un cartier întreg din Buzău. Un apartament a sărit în aer după o acumulare de gaze.

Vezi și

O explozie puternică a zguduit, astăzi, un cartier întreg din Buzău. Un apartament a sărit în aer după o acumulare de gaze, iar un tânăr, care locuia singur, abia a reuşit să se salveze.

Explozia a avut loc în jurul orei 11, într-un cartier liniştit al Buzăului. Oamenii au sărit imediat şi au chemat ajutoare. Tânărul rănit a reuşit să iasă singur pe holul blocului. 

Încăperile au fost distruse aproape în totalitate. Alte cinci apartamente au fost grav afectate. Un fum gros ieşea prin ferestrele apartamentului aflat la etajul al doilea, când au ajuns primele echipaje de intervenţie.

Bărbatul care locuia în apartamentul în care a avut loc explozia are 34 de ani şi este fost militar. "A fost găsit stabil, conştient, hemodinamic stabil şi prezenta arsuri pe 50% din suprafaţa corpului, torace, membre superioare, a fost transportat de urgenţă la spital."

În cursul după-amiezii, tânărul a fost transportat cu un elicopter la Bucureşti. Era divorţat şi locuia singur de două luni, după ce soţia şi fiica sa au părăsit apartamentul. Părinţii lui erau proprietarii casei. 

Potrivit tatălui, tânărul rănit tocmai plătise o revizie la gaze, care ar fi fost făcută în urmă cu două săptămâni. Pompierii trebuie să stabilească acum cauza exploziei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Explozie în bloc, oameni evacuați. Un apartament a fost distrus și alte cinci au fost avariate