Antena Meniu Search
x

Video Femeie din București, accidentată pe trecerea de pietoni de un taximetrist când se ducea la Înviere. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Este alertă în Bucureşti! O femeie care mergea azi-noapte la biserică, să ia lumină, a fost lovită pe trecerea de pietoni de un taxi.

de Redactia Observator

la 02.05.2021, 19:31

Vezi și

Imaginile care, vă avertizăm, sunt şocante, surprind momentul când şoferul aşteaptă să treacă un grup de pietoni, apoi porneşte brusc de pe loc şi o loveşte pe femeie.

Individul a oprit pentru o secundă şi, deşi a văzut că femeia este căzută pe asfalt, a plecat mai departe. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 23, în sectorul 2 al Capitalei.

Cine poate da informaţii despre taximetrist, este rugat să anunţe poliţia. Victima a ajuns la spital acolo unde a rămas toată noaptea, însă din fericire, a scăpat doar cu zgârieturi.

Ce spun polițiștii

Pe acelaşi subiect

"La data de 01.05.2021, în jurul orei 23.39, Brigada Rutiera a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe strada Stefan Ciucă, din sectorul 2.

Conducatorul unui autovehicul care se deplasa pe str. Stefan Ciuca a lovit un pieton care a traversat strada, iar după impact a fugit de la fata locului.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare se efectuează verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de părăsire a locului accidentului de către polițiștii Biroului Accidente cu Autori Necunoscuți din cadrul Brigăzii Rutiere".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Femeie din București, accidentată pe trecerea de pietoni de un taximetrist când se ducea la Înviere. Șoferul a fugit de la locul accidentului