Antena Meniu Search
x

Femeie legată de pat în spital

Acuzaţii cutremurătoare la Spitalul Judeţean Craiova! O femeie îi acuză pe medicii de acolo că i-au tratat mama inuman şi că bătrâna ar fi murit sub ochii lor. Are şi poze doveditoare. Pacienta a fost legată de pat şi ar fi stat fără apă, mâncare şi tratament

Vezi și

Acuzaţii cutremurătoare la spitalul judeţean Craiova. O femeie îi acuză pe medicii de acolo că i-au tratat mama inuman şi că bătrâna ar fi murit sub ochii lor. Are şi poze doveditoare. Pacienta a fost legată de pat şi ar fi stat fără apă, mâncare şi tratament

Sunt acuzaţiile unei fiice care tocmai şi-a pierdut mama. Din vina medicilor, spune ea. Ultimele imagini cu femeia în vârstă de 65 de ani în viaţă sunt revoltătoare. Bătrâna are picioarele legale de barele din metal ale patului, cu bucăţi dintr-un cearşaf.

Rudele femeii susţin că bătrâna a fost ţinută în spital în condiţii inumane: fără apă, mâncare şi tratament.

Doamna Paula a ajuns la Spitalul Judeţean din Craiova săptămâna trecută, în urma unei crize de diabet. Era dependentă de insulină. Fiica ei a venit de urgenţă din Italia ca să-şi ajute mama. A găsit-o pe secţia de terapie intensivă.

Rudele femeii au depus plângere la poliţie, dar şi la conducerea Spitalului Judeţean Craiova. Acolo a fost declanşată deja o anchetă internă.

Necopsia a arătat că bătrâna a murit în urma unui stop cardiorespirator. Dar rudele ei vor ca cei care au tratat-o inuman, să plătească. Şi vor să ştie şi dacă relele tratamente din spital i-au accelerat, într-adevăr, moartea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Femeie legată de pat în spital