Antena Meniu Search
x

Fostul iubit, care se dădea avocat celebru, a terorizat-o şi a şantajat-o până a făcut-o să aleagă moartea. De la etajul 15 al unui bloc de lux din Capitală

Fostul iubit a hărţuit-o luni întregi, a bătut-o, a şantajat-o şi i-a interzis chiar să-şi practice profesia de avocat. Aşa a ajuns o femeie să vrea să-şi pună capăt zilelor, spun anchetatorii. S-a prăbuşit de la etajul 15 al unui complex rezidenţial din Bucureşti, dar a trăit.

Vezi și

Fostul iubit a hărţuit-o luni întregi, a bătut-o, a şantajat-o şi i-a interzis chiar să-şi practice profesia de avocat. Aşa a ajuns o femeie să vrea să-şi pună capăt zilelor, spun anchetatorii. S-a prăbuşit de la etajul 15 al unui complex rezidenţial din Bucureşti, dar a trăit.

Coşmarul prin care a trecut a ieşit abia acum la iveală. Fostul iubit, un pretins avocat a fost reţinut astăzi pentru tentativă de omor şi şantaj. Împotriva lui, femeia a cerut ordin de restricţie, imediat după tentativa de sinucidere. 

Pretinsul avocat a fost reţinut după ce luni întregi şi-a şantajat iubita. A lovit-o şi a forţat-o, sub ameninţare, să semneze documente prin care îi ceda lui o parte din bunuri, inclusiv imobile, spun procurorii. Hărţuită, femeia a cedat psihic.

După o ceartă, cu fostul iubit în casă, s-a prăbuşit de la etajul 15 într-un complex rezidenţial din Bucureşti. Cumpărase un apartament acolo. O copertină i-a atenuat căderea şi a supravieţuit.

Când şi-a revenit din comă, femeia le-a spus poliţiştilor ce a determinat-o să vrea să renunţe la viaţă.

Mai mult decât atât, la o zi după tentativa de sinucidere, avocata a cerut ordin de restricţie împotriva fostului iubit, iar instanţa i-a admis cererea şi l-a obligat pe bărbat să predea şi armele pe care le deţinea. Irinel Iliescu, însă, a contestat decizia şi a câştigat.

N-a scăpat însă de audieri. A fost chemat astăzi la poliţie.

Cinci ore a stat bărbatul la udieri. A încercat să-i convingă pe anchetatori că nu are nicio implicare în încercarea avocatei de a-şi pune capăt zilelor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti l-au pus acum sub acuzare pe Irinel Caius Iliescu, pentru tentativă de omor şi şantaj.

Anchetatorii au descoperit că, în trecut, bărbatul ar fi procedat la fel şi cu fosta soţie, pe care ar fi determinat-o să înghită un pumn de pastile.

Femeia a scăpat atunci cu viaţă.

Caius Irinel Iliescu este nume cunoscut în lumea politică. A candidat în 2008 pentru un loc la Senat din partea liberalilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Fostul iubit, care se dădea avocat celebru, a terorizat-o şi a şantajat-o până a făcut-o să aleagă moartea. De la etajul 15 al unui bloc de lux din Capitală