Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gabriel Cotabiţă este supus unui tratament experimental

Medicii încearcă să facă miracole pentru Gabriel Cotabiţă. Artistul ar fi tratat printr-o terapie experimentală care a dat rezultate în clinici americane, susţin apropiaţii familiei

de Redactia Observator

la 14.05.2015 , 19:44

Medicii încearcă să facă miracole pentru Gabriel Cotabiţă. Artistul ar fi tratat printr-o terapie experimentală care a dat rezultate în clinici americane, susţin apropiaţii familiei

La 7 zile de când Cotabiţă a căzut ca secerat într-o sală de sport, fiicele spun că starea lui a rămas neschimbată. Familia artistului le-a cerut medicilor care îl monitorizează în fiecare secundă să păstreze confidenţialitatea, indiferent de rezultatele analizelor. 

În faţa rezervei unde Gabriel Cotabiţă e ţinut în viaţă de aparate, o scânteie de speranţă pare să facă mai suportabilă aşteptarea celor dragi. Medicii încearcă imposibilul.

Vezi și

Orice veste bună îi face pe toţi cei care-l cunosc să creadă într-o minune.

Fetele, mama şi iubita artistului stau de veghe pe holurile spitalului.

Au trecut şapte zile de când un apel la 112 anunţa că Gabriel Cotabiţă s-a prăbuşit fără suflare într-o sală de sport. A fost resuscitat şi a ajuns inconştient la Spitalul Floreasca. De atunci, medicii îşi folosesc toată ştiinţa să-l recupereze.

De la primele evaluări ale stării lui Gabriel Cotabiţă, prognosticul specialiştilor a fost rezervat.

Mii de mesaje de încurajare pentru Gabriel Cotabiţă şi familia lui vin şi pe paginile reţelelor de socializare. Toată lumea speră să fie o cumpănă cu final fericit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Gabriel Cotabiţă este supus unui tratament experimental