Antena Meniu Search
x

Replica plină de DURERE a mamei lui Bogdan Gigină, după ce Gabriel Oprea a declarat la DNA că e NEVINOVAT în dosarul morţii poliţistului

Gabriel Oprea  a spus din nou că se consideră nevinovat de moartea poliţistului Bogdan Gigină. De această dată chiar în faţa DNA.

Vezi și

Gabriel Oprea  a spus din nou că se consideră nevinovat de moartea poliţistului Bogdan Gigină. De această dată chiar în faţa DNA, acolo unde procurorii l-au anunţat că este inculpat în acest caz. Mama poliţistului i-a răspuns, într-un mesaj dur: Nevinovat, domnule Oprea, este copilul meu, care a murit dupa 12 ore de program, a spus ea. Peste două săptămâni se împlinesc doi ani de la tragedie. 

"Am dat o declaraţie în legătură cu accidentul, cu tragicul accident unde a  murit Gigină. Adevărul este că sunt nevinovat, eram în timpul serviciului, din păcate poliţistul a căzut în cele trei gropi, la doi paşi de aici, nesemnalizate şi nesemaforizate." De doi ani, e singura explicaţie pe care rudele lui Bogdan Gigină o primesc de la fostul ministru de Interne. Mama tânărului poliţist mort în misiune i-a răspuns pe Facebook. 

"Sunt nevinovat, repetă domnul Gabriel Oprea pentru a nu ştiu câta oară în decursul celor doi ani de când copilul meu nu mai calcă pământul. Nevinovat, domnule Oprea, este copilul meu, care a murit pe o şosea plină de apă într-o baltă de sânge, dupa 12 ore de program."

Ploua torenţial în noaptea de octombrie în care Bogdan Gigină a fost forţat să urce pe motocicletă şi să deschidă drumul pentru coloana oficială a lui Oprea. Ar fi cerut retragerea din dispozitiv, dar nu i s-ar fi aprobat. "Timp de multe ore v-a aşteptat în dispozitiv cu hainele ude, pentru ca dumneavoastră să ajungeţi în siguranţă acasă. Copilul meu se afla acolo la ORDIN, nu era plecat la plimbare!"

Pe ploaie şi întuneric, Bogdan a intrat cu viteză într-o groapă săpată în mijlocul şoselei, pe un bulevard din Capitală. Iar DNA susţine că de vină pentru asta ar fi fostul demnitar. În urma anchetei, s-a descoperit că şi-a acordat printr-un ordin de minister dreptul la coloană oficială. 

Administratorul companiei care nu a semnalizat corect cele două gropi de pe drum este şi el cercetat pentru complicitate la ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Replica plină de DURERE a mamei lui Bogdan Gigină, după ce Gabriel Oprea a declarat la DNA că e NEVINOVAT în dosarul morţii poliţistului