Antena Meniu Search
x

Gigi Becali riscă să rămână paralizat pe partea dreapă!

Gigi Becali trebuie operat de urgenţă. În caz contrar, riscă să rămână paralizat pe partea dreapă. Asta susţine avocatul lui că ar fi verdictul mai multor medici de la noi din ţară, dar şi a unora din Germania.

Vezi și

A făcut chiar şi o cerere de întrerupere a executării pedepsei, iar în cazul în care i se va admite, atunci se va putea opera oriunde şi nu va fi nevoie să fie supravegheat.

Becali mai are o şansă de eliberare şi datorită noului Cod Penal. După noile legi, ar putea să i se scadă sporul de pedeapsă şi să iasă mult mai repede din spatele gratiilor. Între timp, avocaţii au făcut şi o plângere la CEDO prin care susţin că Becali este nevoit să suporte condiţii inumane în penitenciar.

Se pune problema formării unei contestaţii la executare, să se constate că cele două infracţiuni, cele două fapte sunt dezincriminate şi trebuie înlăturat sporul de 6 luni.

Dacă s-ar aplica criteriile de individualizare prin raportare la noile limite de pedeapsă, practic ar trebui să se considere că pedeapsa a fost executată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Gigi Becali riscă să rămână paralizat pe partea dreapă!