Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Glasul roţilor de tren a sunat a moarte, în Brăila! După minute în şir de ezitări, un bărbat şi-a pus capăt zilelor

Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional! Zeci de minute, un bărbat din Brăila s-a zbătut între două lumi. Viaţă şi moarte! Până la urmă, a învins gândul morţii. S-a sinucis la o cale ferată, de la marginea oraşului.

de Redactia Observator

la 14.04.2014 , 19:59

 Cel puţin trei camere de supraveghere i-au filmat frământările. Cum se apropia de şine şi, apoi, se îndepărta. Niciun trecător nu s-a oprit să-l întrebe dacă-l poate ajuta cu ceva. Era pentru a doua oară în faţa morţii. De data aceasta, medicii nu l-au mai putut aduce la viaţă.

Cu paşi pierduţi, un om se îndreaptă spre linia de cale ferată. Pentru el, linia dintre viaţă şi moarte. Cum se apropie de şine, paşii lui devin tot mai rapizi. Fumează o ultimă ţigară şi mai priveşte, o dată lumea.

În jurul lui, oamenii vin şi pleacă, fără să ştie că, pentru acest bărbat, sunt ultimele clipe de viaţă. În depărtare, se aude sunetul morţii. Trenul Bucureşti-Galaţi intră în gara Brăila.

Vezi și

A văzut imaginea morţii cumplite. N-a fost singurul martor tăcut. Doar aparent, singurul afectat. Şoferii din primele două maşini, care aşteptau să treacă trenul, se opresc doar pentru a vorbi între ei. Apoi, pleacă. Şi pasagerii din tren îşi dau seama ce s-a întâmplat.

S-au scurs minute până când primii oamenii se opresc din drumul lor să vadă ce s-a întâmplat. Ajunge, apoi, şi ambulanţa! Însă, medicii nu mai puteau face nimic. În urmă cu şapte luni, l-au salvat. În toamna anului trecut, bărbatul de 60 de ani a dat foc casei, apoi, a încercat să se sinucidă.

Dimineaţă, înainte de ora zece, camerele din oraş l-au surprins dând târcoale căii ferate. La un moment, s-a retras din zonă. Dar a revenit. Apoi, lucid, şi-a pregătit moartea. Minute în şir!

Timp în care, cineva din Primărie, putea să-l observe pe camerele de supraveghere. Era agitat. Se întorcea mereu în acelaşi loc. La o răspântie de drumuri, până când a traversat spre moarte.

Nu i-au observat comportamentul nici operatorii din centrul de supravaghere, nici rudele. Cele care ştiau că omul a mai încercat să-şi pună capăt vieţii! Bărbatul de 60 de ani are doi copii. Două fete care îl vor conduce pe ultimul drum!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Glasul roţilor de tren a sunat a moarte, în Brăila! După minute în şir de ezitări, un bărbat şi-a pus capăt zilelor