Meniu LIVE
Search
x

Gripa a făcut prima victimă

Gripa a făcut prima victimă, din acest sezon! Un bărbat de 44 de ani din Iaşi a murit din cauza virusului. Omul se pare că era internat la Spitalul de Boli Infecţionase din oraş şi acolo şi-a dat ultima suflare

la 30.01.2015, 13:29
Vezi și

Gripa a făcut prima victimă, din acest sezon! Un bărbat de 44 de ani din Iaşi a murit din cauza virusului. Omul se pare că era internat la Spitalul de Boli Infecţionase din oraş şi acolo şi-a dat ultima suflare.

Bărbatul decedat suferea şi de alte boli şi nu fusese vaccinat antigripal. Pe lângă el, alte 25 de persoane din Iaşi s-au îmbolnăvit de gripă. În întreg judeţul, sunt mai multe focare locale. Şi în Bucureşti sau Suceava s-au înregistrat cazuri sporadice de gripă, însă medicii spun că nu e cazul să ne îngrijorăm. Chiar şi aşa, specialiştii au declarat începutul sezonului gripal 2014-2015, mai ales că 10 % din probele prelevate de la pacienţii bolnavi au confirmat prezenţa virusului.

În cazul în care prezentaţi o stare generală proastă, nu aveţi poftă de mâncare şi aveţi o temperatură de peste 30 de grade, medicii vă sfătuiesc să mergeţi de urgenţă la spitalele de boli infecţioase. Netratate corespunzător, aceste simptome pot produce pneumonii sau, dacă se confirmă şi prezenţa virusului gripal, chiar decese.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Gripa a făcut prima victimă

Breaking News

Trei moduri în care Putin poate folosi arme nucleare tactice

Trei moduri în care Putin poate folosi arme nucleare tactice