Antena Meniu Search
x

Gripa a omorât un om! Raed Arafat spune că gripa porcină ar putea fi cauza

Gripa a început să facă victime! Un angajat al aeroportului din Sibiu a fost răpus de această boală. La două zile după ce s-a stins bărbatul, alţi doi colegi ai săi au ajuns la spital cu probleme respiratorii.

Vezi și

UPDATE Raed Arafat a declarat că vor fi prelevate probe biologice care să dovedească dacă persoana care a decedat era infestată cu virusul gripei porcine. Şi celor doi pacienţi, colegi ai bărbatului decedat, li se vor face mai multe analize pentru a vedea dacă au virusul gripei porcine. Acum medicii, asistentele şi pacienţii care ajung la secţia de Urgenţe sunt obligaţi să poarte măşti de protecţie, informează Antena 3. 

În urmă cu câteva zile, unul dintre dispecerii Aeroportului din Sibiu a ajuns la spital pentru că nu putea respira şi avea febră.

De la o oră la alta bărbatul a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar în urmă cu două zile, trupul acestuia a cedat.

Aseară doi dintre colegii săi au ajuns pe mâinile medicilor.

"S-au prezentat în urgenţă doi pacienţi de 22 şi 26 de ani, cu febră, cu cefalee, cu simptomele unei viroze respiratorii", a declarat Mirela Bădescu, medic UPU Sibiu.

Cei doi tineri s-au dus singuri la spital după ce au aflat ce s-a întâmplat cu colegul lor.

Cei doi angajaţi ai Aropotului sunt internaţi în secţia de boli contagioase şi sunt izolaţi de restul pacienţilor.

Acum, oricine intră în secţia de Urgenţe a spitalui din Sibiu e obligat să poarte mască de protecţie.

În America, gripa porcină face victime. 25 de state au fost afectate, iar până acum au decedat 4 oameni din cauza virusului.

Citeşte aici toate detaliile

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Gripa a omorât un om! Raed Arafat spune că gripa porcină ar putea fi cauza