Antena Meniu Search
x

Hoţii români nu se mai tem nici măcar de camerele video de supraveghere. Inventivitatea spărgătorilor a pus poliţia pe jar

Asta pentru că au brevetat un sistem prin care, cu doar 100 de lei, dau peste cap chiar şi cele mai scumpe sisteme de securitate. 

Vezi și

Asta pentru că au brevetat un sistem prin care, cu doar 100 de lei, dau peste cap chiar şi cele mai scumpe sisteme de securitate. 

Imaginile sunt filmate în nordul Capitalei şi surprind momentele dinaintea unei spargeri. Camerele video nu mai funcţionează normal după ce hoţul le vine de hac, cu ajutorul unei surse de lumină. Are răbdare şi aplică acelaşi tratament tuturor obiectivelor de supraveghere. 

Investiţia e minimă, iar hoţii îşi recuperează banii cu vârf şi îndesat din obiectele pe care le fură. Iar metoda devine tot mai populară. Odată ce camerele sunt "orbite", poliţiştii caută acul în carul cu fân.

Dar şi poliţiştii ţin pasul cu noile tehnologii.

Cu 10 procente a scăzut numărul de furturi din Capitală, de la 1500 la 1400 de cazuri pe an. În schimb, paguba medie cauzată de hoţi este în creştere, de 1600 la 1800 de lei.

De frica hoţilor care distrug sistemele de supraveghere, mulţi apelează la camere video ascunse. Asta pentru că sunt de formă, pur decorative. T

ot statisticile arată că mai puţin de cinci la sută dintre români au o asigurare care să îi despăgubească dacă au fost călcaţi de hoţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Hoţii români nu se mai tem nici măcar de camerele video de supraveghere. Inventivitatea spărgătorilor a pus poliţia pe jar