Antena Meniu Search
x

MĂRTURII CUTREMURĂTOARE, după moartea Ilenei Ciuculete. Un coleg de scenă dezvăluie MARELE REGRET al artistei (VIDEO)

Ileana Ciuculete suferea de o ciroză galopantă, provocată de o hepatită C de care aflase de curând. Însă nu din această cauză se internase la o clinică privată din Bucureşti. A ajuns acolo speriată de o răceală de care nu mai reuşea să scape.

Vezi și

Ileana Ciuculete suferea de o ciroză galopantă, provocată de o hepatită C de care aflase de curând. Însă nu din această cauză se internase la o clinică privată din Bucureşti. A ajuns acolo speriată de o răceală de care nu mai reuşea să scape.

După dispariţia îndrăgitei artiste, piesa artistei ”Asta este boala ta” sună acum ca o premoniţie, un anunţ al morţii sale. Nimeni nu se aştepta însă la un sfârşit atât de brusc. Colegii de scenă nu-şi revin din şoc.

MARIA CÂRNECI, artist muzică populară

"Crede-mă că tremur, îmi tremură sufletul în mine. Dumnezeule, Doamne! Nu pot să cred aşa ceva.

Pe acelaşi subiect

Acum câteva zile, artista a fost sunată de prietena ei, Elena Merişoreanu.

ELENA MERIŞOREANU, artist muzică populară

"Şi mi-a zis: "Nu mă simt prea bine, aşa, după răceala asta! Şi-acum, când l-am sunat pe Cornel să-l întreb ce face Zinica, c-aşa îi spuneam eu: "S-a dus Zinica a noastră. Ileana a plecat pentru totdeauna."

CONSTANTIN ENCEANU, artist muzică populară

"Cu câteva luni înainte am întâlnit-o la nişte filmări pe doamna Ileana şi o ştiam exact aşa cum o ştiu de o viaţă întreagă: o femeie energică, o femeie luptătoare, plină de viaţă, dornică de lucruri frumoase."

Fiecare apariţie scenică a artistei era plină de culoare. Nonconformistă, uneori îmbrăcată în fuste scurte, Ileana Ciuculete a reuşit să-i cucerească pe români cu stilul aparte şi versurile hazlii. Piesa "Ciorbă de curcan" a avut un succes răsunător.

Ileana Ciuculete a fost angajată prima dată, la 14 ani, cu dispensă de la părinţi, la orchestra de muzică populară "Doina Olteniei" a Filarmonicii din Craiova.

Artista s-a stins cu sufletul încărcat. Nu a apucat să se împace cu cei doi fii, Mugurel şi Cristi. Deşi trecuţi de 30 de ani, băieţii şi-au condamnat mama la televizor că i-a abandonat şi au crescut printre străini. Primul soţ al cântăreţei i-a susţinut.

Ileana Ciuculete şi-a găsit refugiul în muzică, dar şi în braţele celui de-al doilea soţ, Cornel Galeş, alături de care povestea că este foarte fericită. L-a întâlnit într-un taxi, în urmă cu 24 de ani. În braţele lui a şi murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » MĂRTURII CUTREMURĂTOARE, după moartea Ilenei Ciuculete. Un coleg de scenă dezvăluie MARELE REGRET al artistei (VIDEO)