Antena Meniu Search
x

Ileana Ciuculete se împăcase cu cei doi fii, înainte de Crăciun. Fostul soţ al artistei DEZVĂLUIE detalii neştiute (VIDEO)

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, aseară, la 59 de ani, într-o clinică privată, după ce, pe 8 martie, fusese diagnosticată cu ciroză hepatică. 

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, aseară, la 59 de ani, într-o clinică privată, după ce, pe 8 martie, fusese diagnosticată cu ciroză hepatică. 

Fostul soţ al Ilenei Ciuculete, Valeriu Sfetcu, tatăl celor doi fii ai artistei, Mugurel şi Cristi, a declarat pentru Observator, că este foarte afectat de moartea cântăreţei.

"Sunt foarte afectat, în primul rând pentru faptul că a fost un om deosebit, a fost o mamă ca lumea, pentru copii în special, condoleanţe familiei. Am făcut-o mamă, mă rog, din spusele ei şi ce am văzut pe la televizor, perioada aceea nu prea e o perioadă plăcută în viaţa ei. Îmi pare rău, sincer să fiu, că a fost o perioadă frumoasă de câţiva ani buni, din care au rezultat doi copii cuminţi. Vestea am aflat-o aseară de la Mugurel, la două ore după ce a renunţat să mai lupte cu boala. Am rămas profund şocat, blocat în acelaşi timp.

Îmi pare sincer foarte rău, pentru că mai avea multe de spus, era o femeie tânără, o femeie frumoasă, o femeie care a cântat frumos, o femeie cu care am făcut lucruri extraordinară din acea perioadă cât care am fost împreună. Condoleanţe familiei şi în primul rând celor doi băieţi ai mei care trec prin momentul cel mai greu", a declarat Sfetcu.

Pe acelaşi subiect

Fostul soţ al artistei a mai spus că cei doi băieţi s-au întâlnit ultima oară cu mama lor sâmbătă.

"Se împăcaseră, de Crăciun au fost împreună la Craiova, au petrecut împreună, după care relaţiile s-au menţinut foarte bune, cordiale. Pur şi simplu, am rămas blocat. Nu a ştiut nimeni ce s-a întâmplat, de unde a apărut această boală", a conchis Valeriu Sfetcu.

Articole pe aceeaşi temă:

MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE. Ileana Ciuculete s-a trezit din comă şi i-a spus soţului că va muri: ”Ia-mă în braţe, eu o să plec” (VIDEO)​

Ileana Ciuculete a murit în chinuri groaznice. PRIMELE DECLARAŢII ale lui Cornel Galeş, după moartea artistei: "I-a spart tot ficatul, venele în el. Am văzut Iadul!"

UCIGAŞUL DIN UMBRĂ! Ce este Hepatita C, boala de care suferea Ileana Ciuculete fără să ştie

S-A STINS într-o săptămână! Ileana Ciuculete a aflat despre BOALA GRAVĂ de care suferă chiar de 8 Martie (VIDEO)

Soliştii de muzică populară, şocaţi de moartea cântăreţei Ileana Ciuculete: "Vestea morţii ei e ca o bombă. Bătălia asta n-o câştigă nimeni"

Ileana Ciuculete, o viaţă închinată muzicii, de la vârsta de 13 ani! ”Tata îmi scria versuri pe o scândură”

Ileana Ciuculete și frumoasa ei poveste de dragoste, începută într-un taxi! 25 de ani, soţul i-a fost alături. ”În el am găsit totul!”

"Doamne, ce-am făcut din viaţa mea?", printre ULTIMELE MELODII postate de Ileana Ciuculete pe Facebook (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Ileana Ciuculete se împăcase cu cei doi fii, înainte de Crăciun. Fostul soţ al artistei DEZVĂLUIE detalii neştiute (VIDEO)