Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mărturia sportivului bătut până la leșin

Fotbalistul de la Steaua care a fost desfigurat în bătaie în faţa şcolii vorbeşte despre atac. De pe patul de spital, băiatul le-a povestit tatălui său şi reporterilor Observator cum a fost atacat, fără să se poată apăra.

de Redactia Observator

la 15.12.2013 , 19:43

IMAGINI CAMERĂ DE SUPRAVEGHERE

"A venit din spatele meu, s-a pus în faţa mea şi mi-a dat una, pe nepregătite. N-am avut timp nici măcar... să fac nimic", spune Alexandru Ungureanu.

Cu un pumn dat în cap, băiatul de 17 ani a fost pus la pământ de colegul lui de clasă.

Vezi și

A căzut ca secerat. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere dar şi de unul dintre prietenii agresorului care filma bătaia cu telefonul mobil.

"Cum au ieşit afara din curtea scolii, într-un perimetru mai retras si acolo au sarit si l-au luat la bătaie. Pe neasteptate. A fost urmărit premeditat", spune tatăl sportivului.

Plin de sânge, băiatul s-a ridicat, ajutat de un coleg. Vizibil dezorientat, a făcut câţiva paşi. În timp ce agresorul lui continua să-l hărţuiască.

"Ştiu că mi-am revenit când eram în picioare, după ce se mai calmaseră spiritele, unii plecaseră şi ăia încercau să-mi acopere rănile, să nu mai sângerez".

Speriaţi, martorii bătăii au sunat la 112. La liceul Mircea Eliade a venit un echipaj de poliţie, iar după câteva minute, şi o salvare. Părinţii au aflat de la colegii băiatului că fiul lor e în spital.

Lovitura la cap i-ar fi putut fi fatală lui Alexandru. Fotbalistul de 17 ani a ajuns la urgenţe cu hemoragie, nasul rupt şi faţa tumefiată.

Medicii spun că are mai multe traumatisme la cap care trebuie supravegheate pentru că pot să apară complicaţii. A suferit o intervenţie chirurgicală, dar vor urma şi altele.

Poliţia a început o anchetă, deşi părinţii lui Alexandru nu au depus încă o plângere. Aşteaptă certificatul medico-legal care să arate cât de grave sunt rănile fotbalistului şi cât de periculoasă a fost lovitura.

Alexandru va rămâne în spital cel puţin o săptămână, potrivit medicilor.

Părinţii speră să-l aibă acasă de Crăciun, unde îl aşteaptă toate medaliile şi trofeele.

Tânărul nu va uita curând prin ce trece.

Poliţiştii au vorbit cu câţiva dintre tinerii care au fost martori la bătaia din faţa liceului. O anchetă ar putea începe şi la şcoala unde învaţă şi victima şi agresorul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Mărturia sportivului bătut până la leșin