Antena Meniu Search
x

IMAGINI greu de crezut! O femeie, bolnavă de diabet și inconștientă, este dusă cu CĂRUȚA la ambulanță, după un drum care a durat 30 de minute (VIDEO)

Imagini greu de crezut au fost surprinse într-o comună din Vaslui, unde o femeie, bolnavă de diabet și inconștientă, a fost dusă cu căruța la ambulanță.

Imagini greu de crezut au fost surprinse într-o comună din județul Vaslui, unde o femeie, bolnavă de diabet și inconștientă, a fost dusă cu căruța la ambulanță, după ce mașina nu a mai putut înainta din cauza drumului dificil.

Ambulanța a plecat spre satul Tăcuta, din județul Vaslui, la ora 11.30 de la SAJ, însă a ajuns înapoi la spital cu pacienta abia la ora 13.39. Și asta pentru că, odată ajunși în apropierea satului, ambulanța nu a mai putut continua drumul. Paramedicii au plecat pe jos cu echipamentele și s-au întors cu pacienta într-o căruță.

Drumul de la mașină și înapoi a durat aproximativ 50 de minute.

Pe acelaşi subiect

Aceste imagini au fost surprinse la doar o zi după ce paramedici de la Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui au fost filmați mergând pe jos, pe un deal, cu targa în spate, pentru a ajunge la un pacient.

Deoarece ambulanţa a rămas împotmolită pe un drum de pământ, în localitatea Găvanu, un echipaj medical a plecat pe jos, peste un deal, pentru a ajunge la un pacient.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Legat de aceste două incidente, conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a anunțat, vineri, că intervenţiile salvărilor sunt îngreunate de infrastructura proastă.

'Acestea sunt problemele cu care ne confruntăm zilnic. Din păcate, nu toată infrastructura este pusă la punct, avem drumuri de piatră, avem drumuri de pământ. Noi ne desfăşurăm activitatea aşa cum putem, facem tot posibilul să intervenim cu resursele de care dispunem. Sunt zone unde nu se poate intra nici cu şenilata, iar acolo echipajele medicale merg pe jos la pacienţi, sau bolnavii sunt aduşi cu căruţa sau chiar pe braţe de aparţinători', a declarat vineri, pentru Agerpres, managerul SAJ Vaslui, Mihaela Corduneanu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » IMAGINI greu de crezut! O femeie, bolnavă de diabet și inconștientă, este dusă cu CĂRUȚA la ambulanță, după un drum care a durat 30 de minute (VIDEO)