Antena Meniu Search
x

Incident şocant la Iaşi. Un profesor universitar a fost găsit spânzurat la parterul facultăţii în care preda

Bărbatul n-a lăsat niciun bilet în care să-şi explice gestul extrem. Dar colegii săi spun că a pierdut de curând finanţarea pentru un laborator de trei milioane de euro pe care voia să-l înfiinţeze în cadrul facultăţii.

Vezi și

  Incident şocant la Iaşi. Un profesor universitar a fost găsit spânzurat la parterul facultăţii în care preda. Bărbatul n-a lăsat niciun bilet în care să-şi explice gestul extrem. Dar colegii săi spun că a pierdut de curând finanţarea pentru un laborator de trei milioane de euro pe care voia să-l înfiinţeze în cadrul facultăţii.

Ioan Crăciun. Părinte. Şi profesor îndrăgostit de meseria sa. Un adevărat profesionist spun cei care l-au cunoscut. De curând a obţinut gradul de profesor universitar şi conducea un departament al facultăţii de Hidrotehnică din Iasi. Aici urma să înfiinţeze un laborator de cercetare, cu 3 milioane de euro, din fonduri europene.

A fost devastat de vestea că finanţarea pentru proiectul său de suflet a fost anulată. Acesta, cred aproapiaţii săi, ar fi unul dintre motivele pentru care dascălul a ales aseară să-şi pună capăt vieţii, chiar în clădirea facultăţii în care preda.

Medicii n-au mai putut face însă nimic pentru dascălul îndrăgit de studenţi.

Dar nimeni nu poate spune cu certidudine ce l-a determinat să renunţe la viaţă. Anchetatorii n-au găsit niciun bilet de adio. Doi copii vor creşte acum fără tată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Incident şocant la Iaşi. Un profesor universitar a fost găsit spânzurat la parterul facultăţii în care preda