Antena Meniu Search
x

VIOLENŢE la protestul din Piaţa Victoriei din Capitală: Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene şi cu bâtele din dotare. 20 de persoane au fost reţinute (FOTO)

Incidente violente au izbucnit, miercuri seară, în timpul protestului organizat în Piaţa Victoriei, după ce mai multe petarde şi torţe au fost aruncate spre jandarmi.

Incidente violente au izbucnit, miercuri seară, în timpul protestului organizat în Piaţa Victoriei, după ce mai multe petarde şi torţe au fost aruncate spre jandarmi.

Update ora 00:50 - Aproximativ 20 de persoane au fost reţinute în urma violenţelelor din această seară, a declarat la Antena 3 Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei.

Update ora 00:05 - După o periodă de calm, violenţele au fost reluate în Piaţa Victoriei. Forţe de la Brigada Specială de Intervenţie au început să reţină dintre cei care aruncă petarde spre jandarmi.

Mai mulţi tineri au fost prinşi de forţele de ordine şi reţinuţi.

În direcţia forţelor de ordine, continuă să se arunce cu petarde şi bulgări de gheaţă.

Update ora 23:30 - Unii dintre tinerii care au aruncat cu petarde spre jandarmi au revenit în piaţa ţinând un banner pe care scrie "Ieşiţi din casă, dacă vă pasă".

Jandarmii încearcă să-şi îndepărteze.

Update ora 23:15 - Protestatarii au fost delimitaţi de cordonul format de forţele de ordine prezente în zonă. Numerosşi tineri continuă să arunce cu bucăţi masive de gheaţă.

Cei mai mulţi protestatari au părăsit zona, în piaţă mai rămânând doar câteva mii de persoane.

Update ora 23:00 - Haosul s-a instalat în Piaţa Victoriei, în urma incidentelor care au zibucnit în urmă cu câteva zeci de minute. Persoane din mulţime continuă să arunce cu petarde, torţe şi sticle înspre jandarmi, care au înaintat spre protestatari.

Potrivit unor informaţii, cei care au declanşat haosul sunt suporteri ai echipelor Dinamo şi Steaua, care veneau de la un meci de handbal.

Un grup de 45-50 de persoane aflate în imediata apropiere a Guvernului au început să arunce cu petarde, torţe şi sticle spre jandarmi.

În imagini se vede cum jandarmii intervin cu gaze lacrimogene, dar şi cu bâtele din dotare. Unul dintre protestatari a fost prins de jandarmi şi târăt în curtea Guvernului.

Oamenii prezenţi la protest s-au îndepărtat imediat din acea zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » VIOLENŢE la protestul din Piaţa Victoriei din Capitală: Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene şi cu bâtele din dotare. 20 de persoane au fost reţinute (FOTO)