Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Lotul României la Jocurile Invinctus a ajuns acasă şi a fost primit cu onoruri

Neînvinşii au ajuns, azi-noapte, acasă. Cu medaliile la gât, cu drapelul pe umeri şi cu mândria în ochi şi în suflete. Echipa României, la prima participare la

de Redactia Observator

la 02.10.2017 , 21:38

Neînvinşii au ajuns, azi-noapte, acasă. Cu medaliile la gât, cu drapelul pe umeri şi cu mândria în ochi şi în suflete. Echipa României, la prima participare la Jocurile Paralimpice Invictus, a arătat că nu există bariere! 

Un Aur. Un Argint. Şi două medalii de bronz, un rezultat mult mai mare decât cel afişat, cu modestie, de sportivii noştri. 

Iar victoriile sunt dedicate familiilor, camarazilor, celor are i-au sprijinit.

Vezi și

După un zbor de 14 ore, sportivii s-au odihnit. Apelul s-a făcut astăzi mai târziu decât de obicei. La ora 14. La Ministerul Apărării. Acolo unde, cu lacrimi în ochi şi plini de emoţii au acceptat recunoştinţa. Pentru eforturile depuse şi rezultatele extraordinare obţinute.

Jocurile Paralimpice Invictus de la Toronto şi-au încheiat cea de-a patra ediţie. Alături de fondatorul competiţiei dedicate veteranilor de război. 

În 2018, Jocurile Invictus se vor muta la Sidney, în Australia. Iar militarii noştri încep, chiar de mâine, antrenamentele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Lotul României la Jocurile Invinctus a ajuns acasă şi a fost primit cu onoruri