Antena Meniu Search
x

Managerul Spitalului Colentina şi-a dat demisia

Vezi și

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat miercuri că a acceptat demisia de onoare a managerului Spitalului Colentina, Silvi Ifrim. 

Numele viitorului manager interimar al spitalului va fi anunţat în cursul zilei de joi, a precizat Gabriela Firea, până la organizarea tuturor celor 19 concursuri la toate spitalele din subordinea Primăriei Generale, lucru care se va întâmpla "în foarte scurt timp". 

"Am acceptat demisia de onoare a doamnei manager Silvi Ifrim, care a pus mai presus de opinia domniei sale interesul pacienţilor şi al Spitalului Colentina. Mi-a spus că, deşi a acţionat cu foarte multă corectitudine şi onestitate în actul managerial, faptul că s-a ajuns la o astfel de situaţie tensionată preferă să se retragă pentru a nu mai fi o sursă de tensiune. I-am acceptat demisia de onoare, îi respect calitatea de medic, de profesor, este un om care a muncit peste 30 de ani în spitalul Colentina şi a avut intenţii bune", a declarat primarul Capitalei la Spitalul Colentina. 

Edilul a precizat că motivul pentru care fostul manager a fost schimbat cu Silvi Ifrim nu a fost doar "faptul că o oră-două spitalul nu a avut căldură din cauza unei avarii", ci din cauză că a primit mai multe informări cu privire la faptul că există suspiciunea unor acţiunii la limita legii sau cu încălcarea legii în cadrul managerial. 

"Regret cele întâmplate, dar cred că instituţiile statului trebuie să-şi facă datoria în perioada următoare cu privire la activitatea fostului manager. Doamna doctor Silvi Ifrim a asigurat un cadru managerial extrem de onest, extrem de legal, dar poate, aşa cum domnia sa a recunoscut, nu a avut de fiecare dată disponiblitatea de dialog sau de a înţelege toate tensiunile din spital. În dorinţa de a face bine, poate că nu de fiecare dată maniera a fost cea mai potrivită. Doamna doctor Rodica Olteanu a acceptat poziţia de director medical, ea îşi dăduse demisia acum două săptămâni, va reveni pe poziţie, voi semna dispoziţia de primar general. Are o relaţie extraordinară cu toţi medicii din Spitalul Colentina, dar nu ne interesează neapărat acest aspect, care este foarte important, ci faptul că printr-o comunicare foarte bună între conducerea spitalului şi medici, de fapt, cei care câştigă sunt pacienţii", a mai spus Gabriela Firea. 

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Managerul Spitalului Colentina şi-a dat demisia