Antena Meniu Search
x

Video Maraton de vaccinare împotriva Covid-19 în centrele MApN din țară. ”Am aşteptat mult pentru că nu am fost sigur, apoi am decis să-l fac!”

Este prima zi de vaccinare fără programare în mai multe spitale militare din ţară. Cei care doresc să se imunizeze nu trebuie decât să se prezinte la un centru de vaccinare MApN cu actul de identitate şi vor primi serul. Maratonul de vaccinare organizat de Ministerul Apărării durează 8 zile, timp în care centrele sunt deschise non-stop.

de Redactia Observator

la 04.05.2021, 17:18

Vezi și
  • Centrele MApN sunt deschise non-stop.
  • Maratonul de vaccinare organizat de Ministerul Apărării durează 8 zile.

Centrul de vaccinare de la Spitalul Militar din Timișoara și-a deschis porțile în această dimineață. Pentru imunizarea persoanelor este folosit serul de la Pfizer.

Tânără vaccinată: ”Trebuie să o fac şi pe asta. E un trebuie nu neaparat plăcut, dar necesar”.

Bărbat vaccinat: ”Am aşteptat mult, că nu am fost sigur, tot am zis: nu-l fac, nu-l fac şi până la urmă am zis: hai că-l fac, că nu stiu sigur ce o fi şi cum o fi”.

Femeie vaccinată: ”Am încredere în Pfizer şi de asta şi tata l-a facut, nu a avut nicio reacţie, a fost totul perfect”.

Pe acelaşi subiect

Centrul de vaccinare de la Timişoara are la dispoziţie 500 de doze de vaccin pe zi. Acestea vor fi însă suplimentate dacă va fi necesar.

Maratonul vaccinării a ajuns și la Iași

Cei care vin sa se vaccineze la maraton nu au nevoie de programare și pot veni doar cu buletinul. În acest moment timpul de așteptare este de aproximativ 40 de minute și sunt vaccinate in jur de 30 de persoane in fiecare oră.

O femeie care stă la coadă să se vaccineze: ”Am avut programare, dar nu am acceptat că era Astra Zeneca și aici am venit că e fără. Există atâtea persoane care nu pot să intre în platformă, nu are cine să îi ajute, mă rog, e mai complicat cu platforma și eu am incercat sa mă reprogramez si nu am reușit”.

Centrele de vaccinare ale MApN funcționează non-stop, până pe 11 mai

Astfel de acțiuni se desfășoară simultan şi în centrele de vaccinare ale spitalelor militare din București, Brașov, Cluj şi Constanța.

Femeie vaccinată: ”Am trecut prin boală şi mi-am dorit să fac imunizarea. Consider că dacă fac vaccinul, îl fac pentru mine şi totodată îi protejez şi pe cei din jurul meu”.

Centrele de vaccinare ale Ministerului Apărării Naționale vor funcționa 24 de ore din 24, de astăzi până pe 11 mai. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Maraton de vaccinare împotriva Covid-19 în centrele MApN din țară. ”Am aşteptat mult pentru că nu am fost sigur, apoi am decis să-l fac!”