Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Maratonul de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“ a început azi în Brașov. Programul complet

Maratonul de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“ a început, luni, la Brașov, cu primul eveniment de vaccinare fără programare, „Liber la cultură!”, care se desfășoară la Teatrul Sică Alexandrescu.

de Redactia Observator

la 03.05.2021 , 11:21

Maratonul de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“ a început azi în Brașov. Programul complet Maratonul de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“ a început azi în Brașov. - Mediafax

„Liber la cultură!, primul eveniment de vaccinare fără programare din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“, se desfășoară luni la Teatrul Sică Alexandrescu, până la ora 20.00, potrivit Mediafax.

Vaccinul utilizat în cadrul acestei campanii este cel produs de compania Pfizer. De la ora 11.00, artiști ai Operei Brașov și viceprimarul orașului, Flavia Boghiu, sunt prezenți la eveniment pentru a susține importanța vaccinării, singura care va face posibilă întoarcerea la viața normală de dinainte de pandemie.

”Accelerăm campania de vaccinare pentru a putea să ne bucurăm din nou de toate activitățile care ne-au lipsit în ultimul an. Împreună cu DSP Brașov, organizăm în lunile mai și iunie, 10 evenimente de vaccinare, fără programare, cu Pfizer. Vă invit să participați în număr cât mai mare, începând de luni:

Articolul continuă după reclamă

3 mai - Liber la cultură (Teatrul Sica Alexandrescu): artiști și iubitori de cultură

Pe acelaşi subiect

9 mai - Liber în Europa (Piața Sfântul Ioan): angajați din turism și iubitori de călătorii

16 mai - Liber la restaurante: angajați horeca și clienții lor

23 mai - Liber în tribune (Patinoarul Olimpic): sportivi și suporteri

30 mai - Liber la piscine (Bazinul Olimpic): iubitori de înot

1 iunie - Liber la joacă (Parcul Magnoliei, locul de joacă din centrul civic): părinți

6 iunie - Liber la cinema: cinefili și angajați din mall-uri, drive-thru

13 iunie - Liber la concerte: organizatori evenimente și tineri (sală de concerte)

21 iunie - Liber în biserici: enoriași și personal ecumenic

Eveniment final - Liber în Brașov: turiști și brașoveni, Piața Sfatului Împreună învingem pandemia!” a scris primarul Allen Coliban pe contul său de Facebook. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Sănătate » Maratonul de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“ a început azi în Brașov. Programul complet