Antena Meniu Search
x

DRAMA LUI MARIO! A fost diagnosticat cu o boală cruntă, hifrocefalie la DOAR 2 ANI!

Uneori, viaţa pune cea mai grea povară pe cei mai firavi umeri. Mario are doar doi ani şi se luptă pentru viaţa. Duşmanul este o tumoră uriaşă pe creier, care-i pune în pericol viaţa

Vezi și

Uneori, viaţa pune cea mai grea povară pe cei mai firavi umeri. Mario are doar doi ani şi se luptă pentru viaţa. Duşmanul este o tumoră uriaşă pe creier, care-i pune în pericol viaţa 

Singura lui şansă este o operaţie în Germania, dar costurile sunt peste puterea financiară a familiei. Au reuşit, cu ajutorul oamenilor de bine să strângă o parte din sumă.

Însă adulţii nu au fost singuri care i s-au alăturat lui Mario în această luptă. Deşi, la rândul lor, au probleme, elevii Şcolii pentru Copii cu Deficienţe de Vedere i-au sărit în ajutor. Cum au ştiut mai bine. Au făcut felicitări şi semne de carte, pe care le vor vinde pe Internet. Banii vor merge în contul operaţiei care-i va salva viaţa lui Mario.

La doi ani, Mario este un luptător. Nu el a decis asta. Soarta nu i-a dat de ales. Pe umerii lui de copil a aruncat povara unei boli teribile.

S-a depistat ca ar avea hidrocefalie si o tumora. A fost transferat la Bagdasar. Acolo imediat dupa RMN-ul efectuat s-a descoperit ca ar avea o tumoare foarte mare. Aproximativ 25 la suta din suprafata craniana.

A urmat o operaţie complicată, iar medicii de la spitalul Bagdasar Arseni din Capitală au reuşit să extirpe o mare parte din tumora care-i punea viaţa în pericol lui Mario. Dar nu pe toată.

Mai are un rest tumoral, destul de mare, cam trei centimetri patrati in spatele ochisorilor, ii afecteaza si vederea.

Dar Mario este un luptător. Şi va trece şi peste această piedică nedreaptă pe care viaţa i-a pus-o în cale. Dar voinţa lui şi a părinţilor săi, din păcate, nu este suficientă. Are nevoie de 45 de mii de euro. O sumă uriaşă pentru posibilităţile familiei sale. În lupta sa nu este singur. Oamenii cu suflet l-au ajutat, în urma materialelor difuzate de Observator.

"Am reusit sa strangem o suma destul de frumusica. Aproximativ 32 de mii. Numai ca ne mai trebuie pana la 45 destui si timpul s-a cam scurs", spun părinţii copilului

Pentru a apuca să crească, să se bucure de viaţă, Mario are nevoie de o operaţie care se poate face doar în Germania. Iar timpul trece doar în defavoarea lui. Dar ajutorul a venit de acolo de unde se aşteptau mai puţin. De la elevii Şcolii pentru copii cu deficienţe de vedere din Buzău.

Mario a venit să-şi cunoască salvatorii. Încă nu înţelege tot ce se întâmplă în jurul său. Vrea mai mult să se joace. Şi fiecare jucărie colorată din sala de clasă îl tentează. Pentru părinţii lui, întâlnirea a fost una emoţionantă.

Toţi cei care vor să-l ajute pe Mario să trăiască pot face donaţii în conturile fundaţiei Mereu Aproape

CIF: 18212553

LEI: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500

EURO: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC

Cod: SWIFT BRDEROBU

sau conturile:

LEI: RO54INGB0000999903691759

EURO: RO54INGB0000999904277693

Titular cont: Marian Tănase

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » DRAMA LUI MARIO! A fost diagnosticat cu o boală cruntă, hifrocefalie la DOAR 2 ANI!