Antena Meniu Search
x

Video Mărturia terifiantă a mamei tinerei ameninţate de ''Pistolarul'' din Calafat: ''Trage în mine dacă vrei. Ce ai cu copilul meu?''

De la amor la...omor! Nervos că iubita l-a părăsit, un bărbat de 50 de ani şi-a pregătit un întreg arsenal şi s-a dus să îi ceară socoteală. Pentru că nu a găsit-o în localul mamei din Calafat, a luat ostatici mai mulţi clienţi şi a ameninţat că îi omoară pe toţi. Până să îşi pună planurile în aplicare a fost arestat.

de Redactia Observator

la 05.08.2021, 20:10

Vezi și

Genica Ciobanu, mama fostei iubite: I-am spus: Trage! Trage în mine dacă vrei să tragi. Ce ai cu copilul meu?

Sunt mărturiile şocante ale unei mame disperate. Fostul iubit al fiicei, proaspăt întors din Franţa, putea să îi devină călău. Totul a început marţi, aproape de miezul nopţii. Femeia, patroană a unui bar din Calafat, se pregătea să închidă localul. Vorbea la telefon cu fiica sa când l-a zărit pe bărbat stând la una dintre mese. A mers să discute cu el dar, în câteva secunde, a scos o armă. 

Genica Ciobanu, mama fostei iubite: Mi-a fost frică în primul rând pentru copilul meu. Apoi pentru viaţa acelor oameni care nici nu ştiau ce se întâmplă. A îndreptat pistolul spre masa clienţilor. 

Timp de jumătate de oră, oamenii au fost ostatici. I-a obligat să stea pe burtă şi i-a ameninţat că la cel mai mic gest îi împuşcă.

Pe acelaşi subiect

Genica Ciobanu, mama fostei iubite: In permanenţă spunea că dacă mişcă face prăpăd. A fost pistol, doamnă! Pistol! I-a pus unui copil pistolul la tâmplă!

Norocul oamenilor de la bar a fost că fiica patroanei era încă pe fir când a început scandalul. Şi-a dat seama ce se întâmplă şi a alertat poliţia. Când a auzit sirenele, bărbatul a luat-o la fugă. 

''Persoana se afla sub această copertină. mediat cum ne-a văzut, a fugit în locuinţa aceea. L-am urmărit, am procedat la imobilizarea acestuia.'' 

Apucase să sară gardul la o casă de lângă bar. 

''Peste gard a sărit, omul e un nenorocit. Fata l-a părăsit pentru că este bolnav mintal. Mereu trăia cu o teamă aşa în ea.'' 

''A venit poliţia, l-au prins pe aici, l-au încătuşat.''

Femeia a ales să pună punct relaţiei în clipa în care şi-a dat seama că bărbatul are o viaţă dublă

Femeia ştia cât de periculos este. Cei doi se cunoscuseră pe Facebook şi îşi trăiseră povestea de dragoste în Franţa. După 8 ani de relaţie a aflat că i-a ascuns multe, aşa că anul trecut s-a hotărât să îl părăsească. 

Genica Ciobanu, mama fostei iubite: I-a spus că nu a fost căsătorit niciodată. Pe fiică-sa a ameninţat-o cu moartea, că dacă îi va spune vreodată că e fata lui.

Bărbatul nu a acceptat însă situaţia. O ameninţa că îi va tortura părinţii, iar mai apoi îi va ucide şi o va lăsa să privească oroarea dacă nu se împacă. Fata a trăit luni bune cu spaima că îşi va duce ameninţările la bun sfârşit aşa că a şi obţinut şi un ordin de restricţie, care expirase însă în luna mai. Nu se mai aştepta să dea cu ochii de el după atâta timp.

Genica Ciobanu, mama fostei iubite: Pentru copilul meu l-am pus să-mi pună pistolul la tâmplă. A ameninţat-o mereu că dacă pleacă şi îl lasă ne omoară pe noi şi pe ea.

Anchetatorii spun că bărbatul era pregătit să ia viaţa oricui i se opunea. Iar pentru asta, era pregătit cu un întreg arsenal. 

Mihaela Sadoveanu, IPJ Dolj: Poliţiştii au găsit o armă de tip arbaletă, 13 săgeţi, un cuţit cu lungimea de 30 de cm, un spray iritant cu piper, o cutie cu mai multe cartuşe şi un sac menajer în care erau depozitate 4 recipeinte cu capacitatea de 1 litru care ar fi conţinut substanţe chimice.  

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Mărturia terifiantă a mamei tinerei ameninţate de ''Pistolarul'' din Calafat: ''Trage în mine dacă vrei. Ce ai cu copilul meu?''