Antena Meniu Search
x

Video Telenovelă cu iz de răzbunare: Un român din Franţa a venit la Calafat cu un adevărat arsenal ca să se împace cu fosta iubită

Un român părăsit de iubită a venit din Franţa la Calafat să o convingă să se împace. A luat cu el şi un pistol, o arbaletă şi patru bidoane pline cu acid clorhidric şi sulfuric. Poliţiştii l-au prins înainte să apuce să facă rău cuiva.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 04.08.2021, 22:14

Vezi și

Întreaga poveste pare desprinsă din scenariul unui film. Totul a început cu un apel la 112 care anunța că pe terasa unui bar, un bărbat agitat ameninţă cu pistolul. Primii poliţişti care au ajuns la faţa locului l-au găsit pe bărbat încă fluturând arma.

Când a văzut oamenii legii, pistolarul s-a pus pe fugă iar poliţiştii au pornit şi ei în urma lui. Au reuşit să îl imobilizeze şi să îl dezarmeze. Au găsit mai apoi un întreg arsenal cu care bărbatul venise asupra sa, dar şi un tub de cartuş, care le-a dat de înţeles că bărbatul folosise arma în apropiere de bar.

Telenovelă cu iz de răzbunare

Ancheta a scos iveală şi motivul scandalului. Bărbatul stabilit în Franţa a revenit în ţară pentru a se răzbuna pe fosta concubină. Femeia încheiase relaţiile cu el în urmă cu mai bine de un an şi obţinuse chiar un ordin de protecţie împotriva acestuia.

Ordinul a fost valabil până în aprilie şi, pentru că bărbatul părea că nu o va mai căuta, nu a cerut prelugirea perioadei de protecţie. Nu ştia, însă că el îşi pune la cale, cu minuţiozitate, planul de răzbunare. A revenit în ţară pe 31 iulie, iar în seara zilei de 1 august a mers să îşi pună planul în aplicare. Acum este reţinut pentru 30 de zile şi trebuie să răspundă pentru 5 infracţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Telenovelă cu iz de răzbunare: Un român din Franţa a venit la Calafat cu un adevărat arsenal ca să se împace cu fosta iubită