Antena Meniu Search
x

Medicii români l-au salvat de la moarte

A bătut jumătate de glob pentru o şansă la viaţa normală. Pe care a primit-o la noi în ţară. Un român care a avut un accident de motocicletă în Bolivia a venit până la Bucureşti pentru a fi operat

Vezi și

A bătut jumătate de glob pentru o şansă la viaţa normală. Pe care a primit-o la noi în ţară. Un român care a avut un accident de motocicletă în Bolivia a venit până la Bucureşti pentru a fi operat.

După o primă intervenţie la un spital local a rămas cu o problemă gravă. La nouă luni după accident, medicii de la un spital privat din România au considerat că are şanse şi au acceptat să-l opereze. 

Pentru medicii din Bolivia a fost ori o misiune imposibilă, ori una neinteresantă. Cătălin era un emigrant, chiar dacă muncea de cinci ani în ţara de pe continentul sud-american. În luna februarie a avut un accident de motocicletă.

Intervenţia nu este una foarte rară, dar e extrem de delicată şi nu e prevăzută, pas cu pas, în manualul de medicină. Aşa că ţine de priceperea şi intuiţia medicului.Trec prin astfel de operaţii cei implicaţi în accidente rutiere, dar şi cei care fac sporturi extreme sau sporturi de contact şi se rănesc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Medicii români l-au salvat de la moarte