Antena Meniu Search
x

Mihaela, adolescenta care s-a sinucis în casa bunicilor din Vrancea, și-a planificat gestul în detaliu

În ultimele ei luni de viaţă, Mihaela, adolescenta care s-a sinucis în casa bunicilor din Vrancea, a ţinut ascunsă durerea pe care o purta în suflet. Prima ei dezamăgire în dragoste.

Vezi și

În ultimele ei luni de viaţă, Mihaela, adolescenta care s-a sinucis în casa bunicilor din Vrancea, a ţinut ascunsă durerea pe care o purta în suflet. Prima ei dezamăgire în dragoste. 

Sub un zâmbet fals şi o fire din ce în mai rebelă, şi-ar fi planificat moartea în detaliu, cred psihologii. A dat semne clare că e în depresie, în mesajele postate pe internet. Dar mama nu a ştiut nimic. Muncea pentru ea peste hotare. Povestea Mihaelei poate fi povestea altor 82 de mii de copii lăsaţi în grija rudelor, de părinţii plecaţi în străinătate.

Prietenii din sat spun că iubitul a copilărit cu ea. În Tărăranu, Vrancea. Aseară a mers şi el să-i aprindă o lumânare. Dar familia Mihaelei ar fi răbufnit. Durerea lor e prea mare. Părinţii şi-au pierdut unicul copil. Astăzi, i-au dus coroane cu flori. Nu mai au putere să vorbească.

Îşi iubea bunicii şi satul copilăriei ei. Aici a făcut şcoala generală şi tot aici avea mulţi prieteni. Dar nimeni nu a ştiut ce se ascunde sub zâmbetul ei larg.

Mama s-a întors aseară din Italia, acolo unde muncea pentru un viitor mai bun. Visa să-i ridice o casă.

Tatăl era în ţară, dar locuieşte într-un alt judeţ. Oficial, era în grija mamei. Care nu a declarat la autorităţi că pleacă în străinătate, aşa cum spune legea.

Mihaela era unul dintre cei peste 82 de mii de copii crescuţi de rude. Cu părinţi plecaţi peste hotare. Primăria o luase în evidenţă după declaraţiile vecinilor. Dar niciodată asistenţa socială nu a considerat că poate fi un copil cu probleme. Sau în pericol. Deşi, toată lumea ştia că trece prin perioada rebelă a adolescenţei. Şi mulţi îi erau prieteni pe pagina de socializare unde îşi scria gândurile negre. Mâine, fata va fi condusă pe ultimul ei drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mihaela, adolescenta care s-a sinucis în casa bunicilor din Vrancea, și-a planificat gestul în detaliu