Antena Meniu Search
x

Povestea sfâşietoare a unui elev olimpic din Neamţ, care S-A SINUCIS! Şi-ar fi luat viaţa după ce a rupt relaţia interzisă pe care o avea CU PROFESOARA SA de română (VIDEO)

Sinuciderea unui elev olimpic, în urmă cu două luni, în Neamţ, scoate abia acum la iveală o poveste incredibilă. Băiatul, elev la Teologie, avea o aventură cu profesoara lui de limba română, soţie de preot şi mamă a trei copii. Se întâlneau în afara şcolii, schimbau mesaje şi, înainte ca Marius să moară, ea ar fi pus punct relaţiei.

Vezi și

Sinuciderea unui elev olimpic, în urmă cu două luni, în Neamţ, scoate abia acum la iveală o poveste incredibilă. Băiatul, elev la Teologie, avea o aventură cu profesoara lui de limba română, soţie de preot şi mamă a trei copii. Se întâlneau în afara şcolii, schimbau mesaje şi, înainte ca Marius să moară, ea ar fi pus punct relaţiei.

Profesoara a fost arestată pentru act sexual cu un minor şi a recunoscut în faţa anchetatorilor relaţia cu elevul ei. Femeia e însărcinată în şase luni. 

"Ştii situaţia. Nu pot oricând. Poate ar fi bine să ne oprim. Esti tânăr. Ma gândesc că o să ai de suferit din cauza mea...", a fost unul dintre ultimele mesaje pe care le-au schimbat Crinela şi Marius.

Ea - o respectată profesoară de limba şi literatura română din cadrul Liceului de Teologie. El - unul dintre cei mai buni elevi, olimpic şi cu visuri măreţe. O relaţie interzisă.

Marius visa să devină preot. O decepţie în dragoste însă i-a dat toate planurile peste cap. Era în clasa a 11-a când s-a îndrăgostit nebuneşte de profesoara de română.

O femeie de 40 de ani, căsătorită cu un preot şi cu trei copii acasă. Se întâlneau pe ascuns, în afara liceului şi schimbau zeci de mesaje pe zi.

Anul trecut, pe 16 noiembrie, profesoara l-a anunţat pe Marius că relaţia dintre ei s-a terminat. Atunci, elevul a fost văzut pentru ultima oară.

A vorbit mai bine de 15 minute la telefon, în curtea liceului, apoi s-a făcut nevăzut. Câteva ore mai târziu, un apel la 112 anunţa că un adolescent s-a aruncat de pe un pod în râul Bistriţa.

O lună de zile, timp în care anchetatorii au căutat în apă trupul neînsufleţit, părinţii lui Marius au sperat că e doar o coincidenţă, iar fiul lor se va întoarce acasă. 

Bănuiau încă de atunci o legătură între fiul lor şi profesoară, însă nu i-au dat mare importanţă. Tot ce conta era ca Marius să fie în viaţă. 

Suspiciunile aveau să prindă contur o lună mai târziu, atunci când familia a primit vestea cumplită.

Adolescentul găsit în apă era chiar fiul lor.

Îşi pusese capăt zilelor. Anchetatorii au început cercetările. Vizată era profesoara cu care se zvonea că avea o relaţie.

Femeia de 40 de ani a negat totul. Abia când procurorii au găsit pe tableta ei mesajele schimbate cu Marius, a recunoscut relaţia. E şi însărcinată în şase luni. 

Cazul lui Marius seamănă izbitor cu cel al lui Ralph, un elev din clasa a 12-a din Capitală, care, în urmă cu nouă ani, s-a aruncat de la geamul garsonierei în care locuia profesoara sa.

A recurs la acest gest imediat după ce femeia l-a anunţat că a decis să rămână cu soţul ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Povestea sfâşietoare a unui elev olimpic din Neamţ, care S-A SINUCIS! Şi-ar fi luat viaţa după ce a rupt relaţia interzisă pe care o avea CU PROFESOARA SA de română (VIDEO)