Antena Meniu Search
x

Momente dramatice în spitalul din Bacău! Un pacient şi-a pierdut cumpătul

Un bolnav furios a transformat sala de aşteptare în ring de lupte. Medicii care urmau să îl trateze s-au trezit dintr-o dată prizonierii pacientului violent.

Vezi și

 Un bolnav furios a transformat sala de aşteptare în ring de lupte. Medicii care urmau să îl trateze s-au trezit dintr-o dată prizonierii pacientului violent. Omul s-a dezlănţuit în spitalul din Bacău şi nu a cruţat nimic.

E patru dimineaţa. Urgenţele nu dorm. Nici acest bărbat nu pare obosit. Explodeaza în sala de aşteptare a spitalului din Bacău. Răstoarnă băncile şi le foloseşte drept arme. Un cadru metalic devine berbec de asediu şi loveşte cu el în uşă. Se deschide şi se închide rapid.

Medicii sunt terifiaţi. Urmau să îi dea sedative, dar mai întâi trebuie să îl prindă. Bolnavul ia foc, de nervi. Trage de stingătorul bine prins în perete. Nu îl poate smulge, aşa că se duce turbat la ghişeu.

Loveşte, aruncă dosarele. Brancardierul priveşte spectacolul periculos cu ce a mai rămas din bancă, în mână. Paznicul nici nu se vede în imagini. În cele din urmă, atacatorul îşi duce mâna la inimă. A obosit. Bărbatul, care are afecţiuni psihice, e acum cercetat pentru distrugerea din spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Momente dramatice în spitalul din Bacău! Un pacient şi-a pierdut cumpătul