Antena Meniu Search
x

Fosta iubită a poliţistului arestat după ce a încercat să o abuzeze rupe tăcerea: "Îmi e frică de o eventuală răzbunare. A zis că voi muri de mâna lui!"

Un poliţist din Braşov, Mihai Trocaru, şi-a bătut iubita, mama copilului lui, a ameninţat-o cu moartea şi a încercat să o violeze.

Fosta iubită a poliţistului arestat după ce a încercat să o abuzeze rupe tăcerea: "Îmi e frică de o eventuală răzbunare. A zis că voi muri de mâna lui!"

Un poliţist din Braşov, Mihai Trocaru, şi-a bătut iubita, mama copilului lui, a ameninţat-o cu moartea şi a încercat să o violeze. Femeia a trăit momente de groază în propria casă. Bărbatul a fost arestat pentru 15 zile.

Adina a povestit ce s-a întâmplat de fapt în seara de 2 ianuarie, când fostul iubit a intrat peste ea şi a lovit-o. "Mi-a fost ruşine de vecinii din bloc şi ca să văd ce doreşte i-am deschis uşa. Moment în care el a intrat în casă acuzându-mă că sunt cu altcineva. A verificat toată casa, a văzut că nu este nimeni şi a început scandalul. Relaţia noastră s-a încheiat de foarte mult timp. Am încercat de mult prea multe ori să remediem situaţia dintre noi, pentru binele copilului nostru. A fost crunt. Nu vreau să îmi aduc aminte. M-a lovit cu pumnii, cu picioarele, m-a ameninţat cu cuţitul, a zis că voi muri de mâna lui. A zis că dacă nu ma omoară cu cuţitul o să mă arunce pe geam. Am reuşit să îl liniştesc, să îi spun că eu nu ma pot lupta cu el. Este incontrolabil când îl apucă furia, gelozia."

Femeia, mamă a unei fetiţe de doi ani al cărui tată e chiar atacatorul ei, spune că şi în urmă cu doi ani a chemat poliţia, când a mai fost agresată, dar a aflat că ea a fost cea sancţionată cu amendă pentru tulburarea liniştii publice: "Îmi e frică de o eventuală răzbunare, de nişte prieteni care mereu i-au ţinut spatele. Mi-au ajuns atîţia ani de chin şi de suferinţă. Am mai chemat odată poliţia şi am încasat eu amendă, acum doi ani, pentru tulburarea liniştii publice. Şi atunci a fost vorba de violenţă."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Fosta iubită a poliţistului arestat după ce a încercat să o abuzeze rupe tăcerea: "Îmi e frică de o eventuală răzbunare. A zis că voi muri de mâna lui!"