Antena Meniu Search
x

Video Nervii şoferilor, puşi la încercare de o şosea plină de gropi şi denivelări. Drumul care străbate patru judeţe seamănă cu un traseu de Off-Road

Unul dintre cele mai circulate drumuri din ţară, DN 67B, ce străbate patru judeţe, a ajuns traseu de încercare pentru şoferi. Pe anumite porţiuni şoseaua e pur şi simplu ruptă în două, iar pe altele e plină de gropi şi denivelări. Autoritaţile îşi amintesc de acest drum doar în campanie electorală.

Alin Stan
de Alin Stan

la 15.10.2021, 20:33

Vezi și

Ca un traseu off road. Aşa arată Drumul Naţional 67 B, numit şi Drumul Sudului. Şoseaua străbate patru judeţe: Gorj, Vâlcea, Olt şi Argeş. Cel mai grav e în Gorj, unde cei aproape 50 de kilometri de drum sunt din gropi, denivelări şi şanţuri. 

Şofer: E dezastru. Numai rupturi, numai denivelări, nu poţi să mergi mai mult de 30 la oră pe aici.

Şofer: Plătim roviniete, plătim acciză, unde sunt banii noştri din roviniete? Normal că se strică. Aţi văzut cum arată spre Cărbuneşti? În primăvară nici nu se mai poate circula, s-a lăsat în jos.

Drumul nu a mai fost reabilitat din 2016, ci doar cârpit. 

Pe acelaşi subiect

Vasile Măciucă, primar Licurici: Este într-o stare deplorabilă. Într-o stare foarte avansată de degradare. La numeroase solicitări pe care le-am făcut avem promisiuni că vine numa să se ocupe de reparaţii.

Şoferii cred că în câteva luni şoseaua se va surpa complet

Salvarea ar trebui să vină d ela Compania Naţională de administrare a infrastructurii rutiere. Prefectul de Gorj spune că drumul a rămas în aer după ce firmele care trebuiau să se ocupe de reparaţii au intrat în insolvenţă. 

Marcel Iacobescu, prefect de Gorj:  A fost ţinută o licitaţie, s-a câştigat licitaţia de către o asociere de firme. Ulterior firmele nu au mai executat lucrarea a fost reluată licitaţia. Este în curs de desfăşurare.

Experţii spun că drumul a fost construit în anii 80 pentru transport militar pe o structură de beton iar lucrările de modernizare sunt mai dificile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Nervii şoferilor, puşi la încercare de o şosea plină de gropi şi denivelări. Drumul care străbate patru judeţe seamănă cu un traseu de Off-Road