Antena Meniu Search
x

Video Operaţiunea "Autostrada", acţiune-monstru a Poliţiei Române. A fost anihilată o uriaşă reţea de trafic de migranţi: 18 persoane, găsite într-un singur apartament

O operaţiune uriaşă a DIICOT, în colaborare cu agenţi germani, a dus la destructurarea unei reţele importante specializată în traficul de migranţi. Ofiţerii DIICOT au fost sprijiniţi de agenţi de la Poliţia de Frontieră Timişoară, trupele speciale ale Poliţiei Timiş şi trupele speciale ale Jandermeriei Timiş.

De Iulia Pop la 05.10.2021, 14:09
Vezi și

Poliţiştii au descis la 19 locaţii din Timişoaraşi Ciacova şi au ridicat 27 de suspecţi. Dintre aceştia, cei mai mulţi sunt afgani, dar printre cei reţinuţi se află şi un iranian, dar şi câţiva şoferi români care erau folosiţi pentru transportul migranţilor. Din investigaţiile realizate de ofiţerii români, în colaborare cu cei nemţi, a reieşit faptul că fiecare membru al grupării avea în responsabilitate o parcare de pe autostrada A1 sau de pe drumurile naţionale din Timiş, Arad şi Hunedoara. Migranţii erau aduşi în România de o altă ramnificaţie a grupării, din Serbia, şi erau cazaţi în diverse locaţii din Timişoara până li se găsea un mijloc de transport spre Vestul Europei.

18 migranţi, înghesuiţi într-un apartament

Migranţii erau duşi cu maşinile de către traficanţi în aceste parcări şi, în momentul în care şoferii parcau TIR-urile, aceştia erau urcaţi în camioane fără ştirea şoferilor. Potrivit poliţiştilor, majoritatea migranţilor doreau să ajungă în Germania, iar preţul pentru tranzitul României era cuprins între 1.000 şi 2.000 de euro.

Trupele speciale ale Poliţiei Timiş au pătruns cu forţa într-un apartament din Timişoara, iar acolo au găsit nu mai puţin de 18 cetăţeni străini. Aceştia erau migranţi din diverse state asiatice şi aşteptau să plece spre ţările din Vestul Europei. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Operaţiunea "Autostrada", acţiune-monstru a Poliţiei Române. A fost anihilată o uriaşă reţea de trafic de migranţi: 18 persoane, găsite într-un singur apartament