Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Capcană pentru şoferii care circulă pe DN1A. Podul peste râul Teleajen, pe care trec sute de camioane, la un pas de a se prăbuşi

Un pod șubrezit, peste râul Teleajen, din judeţul Prahova, a devenit o adevărată capcană pentru toți șoferii care circulă pe DN1A. Picioarele podului sunt în stare avansată de degradare, la fel și elementele de construcție care sprijină traversele podului.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 08.10.2021 , 14:33

Situația a fost semnalata de un telespectator și e cu atât mai gravă, cu cât nu e singura capcană din DN1A și pe această șosea trece tot traficul greu, de peste 7,5 tone, între Brașov și Ploiești.

Pericolul este unul extrem de mare, spun în primul rând localnicii din Blejoi şi se referă nu numai la oamenii şi vehiculele care trec pe sub pod, ci mai ales la ceea ce trece pe deasupra podului. Unul dintre cele şase picioare ale podului are tencuiala distrusă, iar plasa de armătură este aproape în totalitate distrusă. Situaţia este cu atât mai periculoasă cu cât pe acest pod circulă toate camioanele de mare tonaj care nu mai au voie pe DN1. Instituţia responsabilă de reabilitarea podului este CNAIR. Încă din 2017 se vorbeşte despre starea extremă de degradare a podului peste râul Teleajen. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Fii Observator » Capcană pentru şoferii care circulă pe DN1A. Podul peste râul Teleajen, pe care trec sute de camioane, la un pas de a se prăbuşi