Antena Meniu Search
x

Video Accidentul mortal cu Dodge din Mamaia a fost surprins de o cameră de bord. Impactul a fost nimicitor

Accidentul în care șoferul unui Dodge a murit, pe marginea unui bulevard din Mamaia, a fost surprins de camera de bord a unui participant la trafic. Bărbatul s-a izbit cu mașina de un Renault, după care a fost proiectat într-un stâlp.

de Redactia Observator

la 06.10.2021, 16:10

Vezi și

Imagini dramatice au fost surprinse joi după-amiază, pe un bulevard din stațiunea Mamaia, în urma unui grav accident de circulație. O mașină marca Dodge, cu numere de Brăila, a intrat cu viteză într-un stâlp, după ce a lovit un Renault. 

"Astăzi, în jurul orei 13.15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, iar în urma coliziunii, unul dintre vehicule a fost proiectat într-un stâlp de înaltă tensiune. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului proiectat în stâlp, în vârstă de 32 de ani, din Brăila. În cauză a fost întocmit un dosar penal", a transmis IPJ Constanța.

La volanul bolidului se afla un tânăr care, în urma impactului, a rămas încarcerat. Ajunși la fața locului, salvatorii l-au găsit pe șofer în stop cardio-respirator și au început protocolul de resuscitare. Din nefericire, acesta nu a putut fi salvat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accidentul mortal cu Dodge din Mamaia a fost surprins de o cameră de bord. Impactul a fost nimicitor