Antena Meniu Search
x

MESAJE cutremurătoare ale iubitei și prietenilor lui Iulian, tânărul motociclist care A MURIT la Vaslui, după ce s-a izbit cu 150 de km/h de o mașină: “Nu-mi vine să cred, suflet frumos!“ (FOTO)

Iulian Răchită este tânărul de 22 de ani care a murit, marți seară, în urma unui accident cumplit petrecut în faţa Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Potrivit presei locale, Iulian s-ar fi întrecut cu alți motocicliști, iar în momentul impactului cu mașina avea o viteză de 150 km/h.

Iulian Răchită este tânărul de 22 de ani care a murit, marți seară, în urma unui accident cumplit petrecut în faţa Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Potrivit presei locale, Iulian s-ar fi întrecut cu alți motocicliști, iar în momentul impactului cu mașina avea o viteză de 150 km/h.

Site-urile de socializare s-au umplut cu mesajele celor care l-au cunoscut pe Iulian Răchită, orginar din localitatea Muntenii de Sus și care se afla pe motocicletă cu un alt tânăr, Cristi Vartolomei, care acum se află internat în spitalul din Vaslui.

Citește și ACCIDENT CUMPLIT la Vaslui! Un motociclist A MURIT spulberat de un şofer care nu a acordat prioritate. Impactul a fost DEVASTATOR: masina s-a RĂSTURNAT, iar tânărul s-a zdrobit de asfalt (VIDEO)

Potrivit www.vremeanoua.ro, la scurt timp după producerea accidentului, iubita lui Iulian Răchită a postat, pe Facebook, un mesaj de adio: “Nu-mi vine să cred, suflet frumos! De ce m-ai lăsat singură? Aveam nevoie de tine, de îmbrățișările tale, de săruturile tale, de tine aveam nevoie, de tot ce-și aparținea aveam nevoie. Nici acum nu-mi vine să cred, sufletul meu frumos! Dumnezeu să te odihnească în pace, îngerașul meu. O să ne revedem cândva. Condoleanțe familiei”.

Pe acelaşi subiect

La Muntenii de Sus, vestea morții lui Iulian a căzut ca un trăsnet. Nici acum rudele tânărului nu și-au revenit din șoc.

“Părinții sunt distruși mai ales că era un copil bun și nu a creat niciodată probleme. Muncea ca șofer pe TIR și făcea transporturi internaționale. A avut un scuter și, nu demult și-a strâns destui bani să-și cumpere motocicleta. Avea, ca mulți alți tineri, pasiuni. Din păcate pasiunea asta a lui pentru motoare i-a adus și sfârșitul. Cu celălalt era bun prieteni și am ințeles că Vartolomei s-a urcat ca să se plimbe. Din păcate s-a întâmplat nenorocirea”, spune un apropiat al celor doi tineri implicați în accidentul de motocicletă.

“Am intrat pe Facebook astă noapte pe la 1.00 și am văzut jumătate din oameni în doliu. De ce? Pentru că Dumnezeu te-a vrut la El. Eu nu am avut niciodată dialog cu tine. Te știu doar din autobuz de pe vremea când făceam naveta. Erai așa de timid, cuminte, cu prea mult bun simț și respectuos cum, în ziua de azi, puțini mai sunt ca tine. Dumnezeu să te ierte copil cuminte. Ai lăsat un sat întreg cu lacrimi în ochi, chiar și pe cei care te cunosc mai puțin”, scrie, pe Facebook, Irina.

O altă prietenă a lui Iulian regretă cele întâmplate: “Nu pot să cred! Prea tânăr ca să mori într-un mod atât de cumplit. Ai lăsat numai suflete îndurerate și persoane care își vor simți lipsa la fiecare pas! Ai fost un băiat prea cuminte, toată lumea te știa și erai prieten cu toți…nu tu trebuia să pleci, nu tu…Dumnezeu să te ierte și să ai grijă de ai tăi de acolo, de Sus!”, scrie tânăra pe facebook.

O altă persoană apropiată familiei celui care și-a găsit sfârșitul într-un mod groaznic scrie: “Te știam. Erai un copil blând, harnic și muncitor. Adi era coleg cu tine. Am auzit vestea de dimineață și nu-mi venea să cred. Ne-ai lăsat în stare de șoc și fără cuvinte. Dumnezeu să te ierte și să-și fie țărâna ușoară suflet blând. Ai lăsat o familie îndurerată”.  

Miercuri dimineață, la poarta Spitalului Județean Vaslui, prietenii au venit și au aprins o lumânare în memoria celui care și-a pierdut viața în accidentul de aseară. A fost depusă și o coroană de flori de către un grup intitulat “Motocicliștii din Vaslui”, cu mesajul “Dumnezeu să-l ierte”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » MESAJE cutremurătoare ale iubitei și prietenilor lui Iulian, tânărul motociclist care A MURIT la Vaslui, după ce s-a izbit cu 150 de km/h de o mașină: “Nu-mi vine să cred, suflet frumos!“ (FOTO)