Antena Meniu Search
x

O bătrână din Gorj a ajuns la spital, desfigurată, după ce a fost muşcată de un porc

O bătrână din Gorj a ajuns la spital, desfigurată, după ce a fost muşcată de porcul pe care-l avea în gospodărie. Femeia a fost victima animalului care, de fapt, voia să atace câinele din curte

Vezi și

O bătrână din Gorj a ajuns la spital, desfigurată, după ce a fost muşcată de porcul pe care-l avea în gospodărie. Femeia a fost victima animalului care, de fapt, voia să atace câinele din curte

Rănile suferite de bătrână la faţă au fost adânci şi medicii au băgat-o imediat în operaţie. Specialiştii spun că sunt tot mai multe animale cu un comportament violent, din cauza caniculei. 

De pe un pat de spital, bătrâna de 78 de ani povesteşte clipele de groază prin care a trecut atunci când a mers să dea de mâncare porcilor pe care îi creşte. Unul dintre animale a vrut să atace câinele. Dar ea a căzut victimă atacului.

Rănile adânci şi periculoase nu au putut fi vindecate decât cu operaţie. Bătrâna a fost imediat dusă la spital. Femeia este acum internată pentru recuperare. Când se va întoarce acasă, are de gând să înfrunte porcul care a desfigurat-o.

Femeia ar putea să nu fie singura care pică victimă comportamentului violent al animalelor. Veterinarii spun că ele sunt agresive în această perioadă, din cauza temperaturilor ridicate.

Specialiştii atrag atenţia şi asupra insectelor, care au un comportament haotic din cauza caniculei. În Gorj, până acum două persoane au murit după ce au fost înţepate de viespi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O bătrână din Gorj a ajuns la spital, desfigurată, după ce a fost muşcată de un porc