Antena Meniu Search
x

S-a aruncat în faţa trenului după ce a luat nota 6 la teză

Trupul fără suflare al unei eleve de 18 ani a fost găsit pe mijlocul unei căi ferate, la marginea unei comune din judeţul Iaşi. Fusese lovită violent de o garnitură, iar câţiva localnici nici măcar nu au putut să o identifice.

Vezi și

Adolescenta s-ar fi pedepsit cu moartea din cauza unei note de 6, primită la şcoală. Asta după ce mama ei a certat-o. Chemaţi la faţa locului, ambii părinţi ai fetei au rămas fără cuvinte.

Tragedia s-a întâmplat pe calea ferată de lângă comuna Piciorul Lupului, din judeţul Iaşi. Un localnic a găsit trupul neînsufleţit între şine şi a sunat la 112. Temător că victima ar putea să-i fie o cunoştinţă, omul a chemat şi câţiva vecini şi au încercat să o identifice.

În timp ce oamenii încercau să afle cine a suferit cumplitul accident şi medicii să încadreze trupul ca neidentificat, la locul accidentului au ajuns şi părinţii fetei.

Adolescenta de 18 ani era elevă în clasa a 12-a la un liceu economic din Iaşi. Mama şi tatăl ei o căutau de câteva ore, după ce fata plecase de acasă extrem de supărată. Mama ei le-a spus poliştilor că a certat-o pentru că s-a întors de la şcoală cu nota 6 şi că vinovăţia a împins-o la gestul tragic.

Poliţiştii continuă cercetările şi încearcă să afle exact cum s-a produs nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » S-a aruncat în faţa trenului după ce a luat nota 6 la teză