Antena Meniu Search
x

O fetiţă de zece ani din Râmnicu Vâlcea a murit inexplicabil pentru părinţi, în ambulanţă! Familia este ÎNGENUNCHEATĂ DE DURERE

O fetiţă de zece ani din Râmnicu Vâlcea a murit inexplicabil pentru părinţi, în ambulanţa care se pregătea să o ducă la Bucureşti. Copila s-a stins la doar patru zile de la primele simptome de boală. A ajuns cu febră la spital şi a fost trimisă acasă cu tratament.

Vezi și

O fetiţă de zece ani din Râmnicu Vâlcea a murit inexplicabil pentru părinţi, în ambulanţa care se pregătea să o ducă la Bucureşti. Copila s-a stins la doar patru zile de la primele simptome de boală. A ajuns cu febră la spital şi a fost trimisă acasă cu tratament.

Viaţa Carinei s-a sfârşit în patru zile. De vineri la prânz, când au apărut primele simptome de boală - o răceală însoţită de dureri de cap - până marţi.

Carina a murit, în faţa spitalului din Râmnicu Vâlcea, într-o ambulanţă care n-a mai apucat să o ducă la Bucureşti.

Necropsia a arătat că fetiţa de zece ani a fost ucisă de endocardită. O infecție a valvelor inimii, apărută după o viroză respiratorie. Părinţii nu înţeleg de ce, luni, când şi-au adus copila la spital, după un set de analize, medicul i-a recomandat două injecţii şi a trimis-o acasă.

Carina n-a mai făcut febră, dar nu se simţea bine. O durea tot corpul.

Ajunsă din nou la spital, fetiţa a fost consultată la boli infecţioase, apoi trimisă la urgenţe. Unde a urmat al doilea set de analize. În urma căruia părinţilor li s-a spus că viroza i-a afectat copilei sistemul muscular.

De la şase dimineaţa, până la prânz, medicii din Râmnicu Vâlcea ar fi încercat, la solicitarea familiei, să o transfere la Bucureşti.

N-ar fi apelat la Centrul Operativ pentru Situații de Urgență din Ministerul Sănătăţii, ci au sunat la trei spitale. Două au refuzat cazul, al treilea l-a acceptat.

Carina a murit în faţa spitalului ai cărui medici n-au spus nicio clipă familiei cât de grav bolnavă este fetiţa. Sau n-au ştiut.

În spitalul din Râmnicu Vâlcea e anchetă, iar medicii refuză să dea informaţii despre caz.

Explicaţia nu-i mulţumeşte pe părinţii care nu înţeleg de ce şi-au pierdut copilul în patru zile. Mai rău este că, la câteva ore după moartea Carinei, fratele mai mic a ajuns la spital cu aceleaşi simptome. Familia a decis să-l trimită direct la Bucureşti.

Moartea Carinei a rupt o familie în două. Mama îşi veghează băieţelul, iar tatăl se pregăteşte să-şi înmormânteze mâine fetiţa. Dispariţia ei e anchetată de poliţie într-un dosar de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă de zece ani din Râmnicu Vâlcea a murit inexplicabil pentru părinţi, în ambulanţă! Familia este ÎNGENUNCHEATĂ DE DURERE