Antena Meniu Search
x

O mamă are două sicrie acasă şi o fiică în spital

Le-a pierdut pe Luminiţa şi pe Ana, mezina de 14 ani. Într-un taxi spulberat de tren la o trecere peste calea ferată, de la marginea oraşului

Vezi și

Le-a pierdut pe Luminiţa şi pe Ana, mezina de 14 ani. Într-un taxi spulberat de tren la o trecere peste calea ferată, de la marginea oraşului. Luminiţa era mamă la rândul ei.

Două fetiţe mici încă o aşteaptă pe Luminiţa acasă. Bunica şi mătuşile le ţin în braţe şi caută să le înveselească. Pe Georgiana, care are patru ani, Luminiţa a crescut-o ca şi pe copilul ei, deşi biologic era doar a soţului. În vară, Luminiţa şi Marius au făcut nuntă şi s-au bucurat că mai au un copil. Bunica va renunţa acum la tot ca să le fie mamă, în locul Luminiţei.

Mama care le-a pierdut pe Ana, de 14 ani, şi pe Luminiţa de 22 de ani, se împarte acum între înmormântarea fiicelor şi spital. Acolo unde Dorina e în stare gravă, dar conştientă.

Ana va fi înmormântată mâine, iar Luminiţa marţi. Luni va fi ultimul drum şi pentru şoferul din vina căruia au murit patru tineri. Şi el era soţ şi tată pentru un copil abia născut. Moartea lor a lăsat în urmă revoltă. Neatenţia şoferului de taxi ar fi fost dublată de indiferenţa autorităţilor, acuză părinţii în doliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » O mamă are două sicrie acasă şi o fiică în spital