Antena Meniu Search
x

Parlamentarii au ajuns vagabonzi de lux

A aparut o noua specie de parlamantar. Parlamentarul vagabond. Izgonit din hoteluri de cinci stele, incapabil sa se adapteze la viata reala, acesta cauta tot felul de subterfugii pentru a-si proteja specia.

Vezi și

Cu catel, cu purcel , parlamentarii nostri au 15 zile la dispozitie sa paraseasca hotelurile in care au stat pana acum. Daca vor sa ramana cu tot dinadinsul trebuie sa renegocieze in nume prorpiu contractul, in limita plafonului de 4.000 lei.

Debusolat si cu un picior in strada, deputatul UDMR , Marton Arpad, cauta solutii: “Deocamdata, imi iau bagajele si discut cu conducerea ca in momentul in care intra in vigoare legea sa aranajez treaba. Eu incerc sa raman la hotel”.

Nu stie daca va ramane in acelasi loc unde a stat ani la randul. Va negocia, insa nu crede ca se va incadra in plafon.

La fel de dezamagit este si deputatul minoritatii italine, Mircea Grosaru. S-a mutat de opt ani in camera de hotel, de cinci stele, impreuna cu sotia si cu catelusa familiei. Isi facuse un rost in umilul apartament.

“In momentul in care statutul deputatilor si senatorilor este publicat in Monitorul Oficial, companiile hoteliere pot notifica Parlamentul si sa ne trezim cu bocceluta fiecarui deputat si senator pusa in fata pentru ca din punct de vedere legal nu mai pot plati cheltuielile”, a declarat Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor.

Nu mai e cale de intoarcere. S-a strans cureaua. Cine nu cade la intelegere cu administratorii hotelurilor, va trebui sa-si inchirieze un apartament sau o garsoniera in oras.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Parlamentarii au ajuns vagabonzi de lux