Antena Meniu Search
x

Alexandra, eroina din incendiul de la Bamboo, e încă în spital: "Îşi dădea viaţa acolo!"

Noi imagini şocante surprinse în clubul Bamboo arată eroismul angajaţilor, care s-au luptat cu flăcări de câţiva metri. Prin fum, faţă în faţă cu focul, au deschis stingătoarele, într-un efort disperat de a opri incendiul.

Vezi și

Noi imagini şocante surprinse în clubul Bamboo arată eroismul angajaţilor, care s-au luptat cu flăcări de câţiva metri. Prin fum, faţă în faţă cu focul, au deschis stingătoarele, într-un efort disperat de a opri incendiul.

Sunt primele imagini din momentul incendiului. În clubul cuprins de flăcări, se aude încă muzica, în timp ce sute de tineri aleargă spre ieşire. Faţă în faţă cu focul, rămân angajaţii. Siluete negre, care ncearcă să stingă, cu extinctoarele, pereţii aprinşi. Delia, una dintre dansatoare, era pe scenă când Bamboo a luat foc. 

-Nu am observat absolut nimic, în momentul când unul dintre DJ era la barul de lângă, ar fi izbucnit incendiul. A venit fuga la noi, i-a spus DJ-ului opreşte tot, scoate oamenii afara!

Delia a ieşit rapid din club. Dar soţul ei, Dan, unul dintre ospătari, a rămas să se lupte cu flăcările. 

Pe acelaşi subiect

-Am văzut o agitaţie, m-am dus în partea aia şi am încercat să stingem incendiul! Am încercat, am încercat la nesfârşit, nu am reuşit!

Şi patronul Joshua Castellano a fost acolo. 

-Era foarte mult fum. Şi trosnea dedesubt, pe o pardoseală. 

-Nu ştiam în ce direcţie să o iau şi ce să fac, când am văzut că arde. M-am calmat foarte repede, când am văzut oamenii strângându-se lângă mine şi le-am dat ordin tuturor să evacueze. 

A fost o evacuare în timp record. În 7 minute, aproape 1.000 de oameni au reuşit să iasă din clubul în flăcări. Cu tricoruri ude peste faţă, angajaţii au verificat de două ori ca nimeni să nu fi rămas captiv. Au acţionat ca la carte: în fiecare lună, erau instruiţi în caz de incendiu. 

-Am ieşit pe ponton, am ajuns la panoul electric, am deconectat energia.

-În momentul când am ieşit, am luat tot clubul pas la pas, efectiv nu mai era nimeni în urma mea!

Radu Tarkan, managerul din Bamboo, a ieşit ultimul dintre flăcări. A fost la un pas să-şi piardă viaţa. 

-Tavanul a căzut! A căzut chiar în faţa domnului Tarkan. 

Datorită lor, nici măcar un om nu a suferit arsuri. 44 de oameni au ajuns la spital din cauza fumului inspirat. Alexandra, PR-ul clubului, e în starea cea mai gravă, încă internată. 

-Fraţilor, fata aceea care mâine va ieşi din spital, îşi dădea viaţa acolo, ca să scoată ultimul om! Acest băiat a ieşit ultimul din club! Nu pentru că este administrator, ci pentru că şi-a făcut datoria, riscând să-i cadă un tavan în cap. Căzându-i un tavan în faţa ochilor! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Alexandra, eroina din incendiul de la Bamboo, e încă în spital: "Îşi dădea viaţa acolo!"