Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Peisajele și delicatesele culinare, adevărate surprize pentru turiștii care vizitează Valea Almăjului

Turiştii care aleg să viziteze Valea Almăjului au parte de o mulţime de surprize. De la peisaje care te lasă fără grai la delicatese care te fac să aştepţi cu nerăbdare următoarea masă. Din ingrediente proaspete bucătarii dau viaţă unor adevărate festinuri.

de Redactia Observator

la 16.09.2019 , 17:09

Turiştii care aleg să viziteze Valea Almăjului au parte de o mulţime de surprize. De la peisaje care te lasă fără grai la delicatese care te fac să aştepţi cu nerăbdare următoarea masă. Din ingrediente proaspete bucătarii dau viaţă unor adevărate festinuri.

După o plimbare la Cascada Bigar şi o sesiune foto în Cheile Minişului, turiştii ajung în localitatea Ieftimie Murgu. Acolo au parte de prima surpriză: morile de apă. Vechi de sute de ani, morile încă funcţionează, iar de sub pietrele grele iese făina curată.

Ocazie unică pentru turişti să cumpere făină naturală, proaspătă şi ecologică. Şi bucătarii celebri ai Banatului aleg să se aprovizioneze cu mălai proapăt măcinat la moara de apă.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Peisajele și delicatesele culinare, adevărate surprize pentru turiștii care vizitează Valea Almăjului